Min första vecka av 2019

Allmänt , Träning

Det nya året har faktiskt börjat på ett bra sätt trots att jag pussade min man hejdå i tisdags. Jag jobbade resten av veckan men jag tränade även alla dagar. Onsdag och torsdag blev det gym med pappa. Jag gick på löpbandet för att få igång ryggen till att börja med och sedan rehab/bålstabilitetsövningar med pilatesboll. För tillfället är den en av mina bästa kompisar och jag har kört väldigt simpla och egentligen lätta pass men de har blivit riktigt jobbiga. Dels för att jag gjort dem så men dels för att min rygg är så svag just nu så den blir lätt trött, så det ska ändras på.

Det är där jag vill vara i min träning. Kunna köra tungt och trötta ut kroppen. Ett tag kvar tills dess.

Jag har även hunnit träffa en av mina bästa kompisar, sett två hockeymatcher och ätit middag med min böna. Så mysigt och behövligt. Så nu tänker jag gå in i den nya vecka med gott humör och göra det bästa av den. Jag ska göra mina övningar varje dag och ska försöka ta mig iväg till gymmet varje dag efter jobbet. Min kropp behöver det och jag är mer målmedveten än vad jag tidigare varit.

Så nu ska jag koppla i motorvärmaren på bilen, packa träningskläderna imorgon och mysa ner mig och njuta av veckan som har varit. Så underbart. Imorgon öppnar jag 06 så det blir en tidig kväll för min del. Hoppas ni får ett skönt avslut på veckan och en bra start imorgon!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så härligt att träna med någon annan, så man slipper vara helt själv! Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, att träna själv är inte det roligaste... Kram
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Herregud vad jag måste träna min rygg, men gör det aldrig. Mysigt att få mysa ner sig i soffan, jag börjar också tidigt i morgon. Har 45 minuter enkel bilresa till jobbet att börja med... Ha en fin kväll <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, men gör det nu istället för att få rygg skott som mig och inse det för sent... Men så drygt med bilresan... ha en bra kväll du med E<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Aldrig kul att säga hejdå till de man älskar, men wow så bra jobbat med träningen <3
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Nej det suger ganska mycket, men istället positivt med träningen. Tack snälla du<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Låter ändå som en väldigt bra start på året! Hoppas den här veckan också blir det =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, det har det faktiskt varit! Hoppas du får en bra vecka 😊kram<3
nouw.com/emmeliesehlin