Min fredag timme för timme

Vardag, Listor

Än fast jag inte gör alltför mycket på dagarna fotade jag min dag timme för timme igår, men det är inte alltid det lättaste att komma ihåg ändå haha.

08 - jag vaknade av att solen lyste in bakom gardinerna och det är så härligt nu när det blir så mycket ljusare.

09 - fixade frukost i form av kvarg med mango + en brustablett med järn och C-vitamin som jag åt i soffan med solen som lyste in. En riktigt mysig frukost!

10 - jag låg fortfarande kvar i soffan i min morgonrock, såg på nyhetsmorgon och Malou. Det kan ha blivit ett avsnitt av Mandelmanns med.

11 - värmde på lunch och detta har varit en favorit på slutet. Tagliatelle (som jag fått till jättegoda) och morotssås till. Tips, för det är så gott och tar ändå relativt kort tid att göra.

12 - solen lyste fortfarande in och jag var bara tvungen att fota. Jag var fortfarande i soffläge med datorn framför och tvn på i bakgrunden.

13 - jag klädde på mig och gick en sväng ner på stan. Skulle inte köpa något förutom en blomma till svärmor men hittade en supermysig tröja på Ginas rea för 104 kr och det bästa var att den täckte magen! Alla tröjor nu för tiden är så himla korta... Gick en kort sväng innan jag gick hem igen.

14 - fixade två semlor till mig själv som jag åt framför skidskyttet som var. Och jag behövde lite vila efter den lilla promenaden.

15 - jag förflyttade mig till sängen och låg där tills O kom hem från jobbet och vi skulle göra oss ordning för att åka iväg på middag.

16 - vi åkte så vi var där närmare 17 så vi väntade på att alla skulle komma hem så vi kunde äta. Tacofredag och mys.

18/19 - efter maten blev det mys i soffan, efterrätt och jag hade en liten vilde i magen. Det är alltid en risk att ställa något på magen då han kan börja röra sig helt plötsligt och sparka ner det som är på magen...

Här blev det inte några fler bilder men vi åkte hem runt 21 och såg sedan Lego Masters i sängen innan jag däckade runt 23.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh vilket mysigt inlägg! <3 Så himla fin du är! Hoppas du får en jättemysig helg, KRAM! <3
nouw.com/hilma
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, vad roligt att höra! Tack, hoppas du får en grym helg. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
linneahedberg
linneahedberg,
Åh vilket kul inlägg, man får verkligen följa med dig under hela dagen! Måste dock säga att jag är imponerad över hur du kom ihåg att ta en bild varje timme haha <3 Kram
nouw.com/linneahedberg
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack, haha ja det var svårt ibland men det gick hyfsat ändå <3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Så himla roligt inlägg, får man låna det? Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad kul att du tycker det, kör på <3
nouw.com/emmeliesehlin
ineees
ineees,
Underbart ned tacofredag❤️
nouw.com/ineees
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Verkligen ett uppskattat inlägg, känns nästan som att man var där med dig under dagen när du uppdaterar varje timme. Åh men gud vad fin den där tröjan var på dig! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr