Min hudvårdsrutin

BeautyInnehåller affiliate-länkar

Jag länge velat komma in i en hudvårdsrutin då jag är sämst på att hålla i rutiner. Det funkar oftast någon dag, men nu. Äntligen. Jag tog bara tag i det och man har ju tiden för det. Att prioritera mig själv. Här är produkterna jag använder mig av just nu.

Jag börjar alltid med att rengöra ansiktet med en ansiktsrengöring från Löwengrip. Det är ett foam som är enkelt att applicera och som tvättas bort lätt. Är det morgon smörjer jag först min mig med ett serum med collagen och C-vitamin från Ole Henriksen och sedan en återfuktande ansiktskräm.

På kvällarna startar jag rutinen likadant med rengöring men tar sedan ett kvällsserum. Oftast använder jag en återfuktande ansiktsmask från Löwengrip efter, annars den vanliga ansiktskrämen.

Dessa två märken har jag använt mig av läääänge och älskar verkligen båda. Har testat fler produkter av Löwengrip med och ansiktsserien är helt klart bäst. I duschen brukar jag ha en ansiktsrengöring och ansiktsskrubb, det är så lätt att glömma bort sånt och det är ju skönt att passa på när man redan står där!

Vilka är era favoritprodukter? Är sugen på inskaffa mig några nya nu när jag väl är igång på riktigt igen.

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh alltid roligt att få nya produkt tips!🥰

nouw.com/saranilsander
beattriicee
beattriicee,

Jag har faktiskt inte testat några av dessa produkter men det låter väldigt härligt och bra när du berättar. Mina favoriter är Body Shop, dem funkar bra på mig men är själv ute efter lite ny hudvård när huden äntligen börjar bli klok! 🥰 Tack för att du delar med dig av din rutin! Kram

nouw.com/beattriicee
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,

Kul att få lite produkttips 😍💓

nouw.com/vicktoriabjareklint
Matildaogren
Matildaogren,

Så roligt med hudvård!

nouw.com/matildaogren
happyM
happyM,

Åh älskar att få sånna här tips!! Mina favoritprodukter just nu är helt klart Rituals, men hade sååå gärna testat några av dessa i framtiden, det ska jag helt klart göra!! Kram fina du ❤️

nouw.com/happym