Min nya favoritsyssla som dessutom är riktigt mumsig

7D, Mat

Sen jag blev gravid har bakning varit något som verkligen har fastnat hos mig. Det är så enkelt att slänga ihop och nu när jag varit hemma över en månad har det faktiskt blivit en del olika bakverk, men jag har nu hittat min favorit. Cupcakes. Finns det något godare än en riktigt god cupcake? Jag tror inte det och efter att ha gjort första plåten som blev magiskt god, har det nu blivit tre plåtar på tre dagar. Banancupcakes, chokladcupcakes och nu citroncupcakes.

Här har ni de första jag gjorde som var de med banan och jag tycker de blev så saftiga och goda men den stora överraskningen blev ändå de med choklad. Tycker chokladmuffins ofta blir så mastiga och bastanta, men dessa blev riktigt fluffiga, lätta och supergoda. Citron har jag inte hunnit smaka än då de står och svalnar just nu.

Skulle ni var intresserade av recept? Isåfall, vilket vill ni helst ha?

Nu ska jag äta en chokladcupcake, se klart skidskyttet och sedan fixa lite hemma innan vi sedan ska iväg på en vigsel och sedan ha över några på middag.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Gud va gott! Jag är en sucker för choklad så jag vill helst ha recept på chokladmuffins 😊
nouw.com/tessbjork
sweetwords
sweetwords,
Ojoj så gott
nouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh kan verkligen förstå att det är perfekt sysselsättning när man är hemma en hel del nu innan lillen kommer. Jag har också fått en liten extra kärlek för bakning på sistonde hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr