Mission get better

7D, Allmänt
Min helg startade inte på det sätt jag hade hoppats på. Igår på jobbet blev jag hängigare och hängigare, hade feberkänslor i kroppen och var helt slut i huvudet. Så jag åkte hem tidigare och la mig i sängen helt däckad. Olov fick fixa middag som vi sedan åt i soffan framför MasterChef.
Så sedan dess har jag legat i sängen (klagar ej då den är så skön). Men imorse innan O gick till jobbet så frågade jag vad jag ens gör idag när jag är sjuk. Det var över ett halvår sen jag var sjuk och att bara ligga i sängen kändes lite segt. Men jag somnade om och vaknade för en halvtimme sen och gjorde godaste frukosten i form av färskplockade blåbär och mjölk. Det kommer även bli en och annan kiwi då jag mer eller mindre cravar det just nu. Så det är mission get better och att äta bär och frukt är ett måste + honungsvatten för min hals.
NU - hitta något att äta då jag fortfarande är hungrig och sedan se något på iPaden. Och kanske sova lite och ta igen lite sömn.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så sjukt gott! Krya på dig! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Krya på dig vännen! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskade du, du får krya på dig! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina du, hoppas du kryar på dig fort! Du ser i vilket fall ut att ha det himla mysigt! 🥰💞
nouw.com/lillymihlte
idavasara
idavasara,
Jag ligger också helt däckad i feber, tror aldrig jag varit sjuk såhär länge förut! Det är verkligen såå tråkigt! Hoppas du kryar på dig snart! 😊
nouw.com/idavasara