Mitt 2017

Vardag, Universitet, Foto, Wedding

Året lider mot sitt slut och jag längtar riktigt mycket till året som kommer. Det är så mycket som händer 2018, men först kommer en resumé av 2017 innan planerna för 2018 kommer.

Året började med att min kusin spelade JVM i hockey. Jag var riktigt sugen på att åka dit och kolla men det krockade med mina tentor så det gick inte... men det gick att se matcherna på datorn vilket var grymt! Dock är det inte lika mycket uppmärksamhet kring damernas JVM som det är med herrarnas.

Januari och februari bjöd på en skidresa till Hemavan med universitetet. Det var riktigt härligt och bjöd på bra skidåkning. Pluggmässigt hade jag inte så mycket så jag började springvicka på förskolor. Det var riktigt härligt att få tjäna lite pengar och testa på sitt blivande yrke!

18/2 gick min sambo ner på knä och friade. Vi har varit förlovad sedan 18/2 2015. Då jag velat gifta mig länge så fick Olov ta tag i frieriet när han kände att det var dags. Efter det började vi småkolla och småplanera lite för att senare kunna beställa Save the date osv.

Våren bjöd på bal, sittningar, utbildning och min sista praktik. Vid denna tidpunkt skulle vi även fundera på vad vi ville skriva vårt examensarbete om. Jag kommer ihåg hur allt började kännas verkligt. Det hade nästan gått tre år och vi hade bara hösten kvar med en kurs och examensarbetet.

Sommaren bjöd på massa underbara stunder trots att den inte blev som planerat. Planen var att jag skulle operera mig i början av Juli men läkaren som skulle operera mig blev sjuk. Detta medförde att jag kunde ha jobbat hela sommaren men det som var det bästa med att den blev inställd, även fast jag bröt ihop totalt, var att jag kunde följa med på resan till Jorm. Det var det roligaste jag någonsin gjort. Fjällvandra på hästryggen i två dagar var helt magiskt! Det vill jag göra igen. Det blev även utflykter med mamma, testköra en travhäst, strandhäng och mys med nära och kära. Det blev en bra sommar även fast den inte blev som planerad och det var riktigt skönt att få en lugn sista sommar.

Hösten började med att jag var Phösare och hjälpte till med de nya studenterna som kom. Det var riktigt kul och det var andra året jag gjorde det.

Hela hösten var fylld med plugg och jag har varit uppe på en plugg- och stressnivå jag inte varit med om tidigare. Detta gjorde jag samtidigt som jag hade min arm helgipsad efter operationen i sex veckor. Jag provjobbade med VIP och blev sedan invald i laget. Så under hösten har jag jobbat nattklubb på universitetet 8-9 kvällar kombinerat med alla annat. Det var en höst fylld med allt med det var riktigt kul med. Det är tur jag har så himla bra människor runt om mig så även fast det varit jobbigt har det gått.

Sista delen av denna termin har det varit fullt fokus på examensarbetet. Det går inte att beskriva hur mycket det varit om man inte har gjort det. Sen är det förmodligen olika för alla men det har varit sjukt mycket och stressnivån jag haft har varit helt galen. Men det gjorde iallafall att vi blev klar i tid och vi kommer få gå upp nu i Januari. Vintern kom även ganska tidigt och det har varit så mysigt med snö. Även fast jag alltid fryser älskar jag känslan av .15 eller mer då luften är alldeles frisk och kall.

Sist men inte minst var jag och testade bröllopsklänningar med en kompis och det var så sjukt drömmigt. Det var så häftigt och det var verkligen prinsessaktigt.

Jag ska njuta det sista av detta år nu för att verkligen ladda upp inför 2018. Det är så mycket som händer och jag längtar så galet mycket, Har du något du verkligen ser fram emot under 2018?

Gillar

Kommentarer