Mitt hjärta blöder

Paris

Jag vet ärligt talat inte var jag ska börja men jag tror ingen missat att Notre Dame brinner. Mitt hjärta gick i tusen bitar så Paris är en stad jag verkligen älskar. Jag bodde där i 5 veckor under min praktik hösten 2016 och staden letade sig långt in i mitt hjärta. Så här sitter jag chockad och förkrossad.

Första natten i Paris bodde vi strax bakom Notre Dame och såg den från fönstret. Jag hoppas verkligen de kan rädda så mycket som möjligt men det ser omöjligt ut... och det är gånger som dessa man önskar man fotat mer och inte någon enstaka bild... Men jag har iallafall några därifrån och de håller jag verkligen hårt på. 

Idag är det dig vi tänder ljusen för

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Läste nyheterna... så himla tråkigt. Ska till Paris i maj och det gör bara så ont i hjärtat. Kram
nouw.com/malinkirstine
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så tragiskt! Men nej vad tråkigt! Men den lär stå kvar men inte som innnan... Kram
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Så fruktansvärt ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Började på riktigt gråta när jag såg detta, det är så otroligt tragiskt, så mycket kultur och historia som går upp i lågor! Är tacksam att jag också hunnit besöka katedralen innan!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag tror jag var i för stor chock för att ens kunna gråta... all historia och kultur som du säger! Och ja, det är jag med!
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad jag önskar att jag hade fått tid till att besöka den inuti, inte ifrån en buss. Och verkligen tagit in känsla. Så himla tråkigt:(
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Kan tänka mig det men du har iallafall fått se den live! Det är så hemkst!
nouw.com/emmeliesehlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Ja....,såg detta,så sorgligt....<3 Men ett fint inlägg,kram
nouw.com/juliavnmelin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja så hemkst! Tack. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
janielindahl
janielindahl,
Saknar ord. Kan bara ana vad alla Parisebor sörjer just i detta nu. Det är helt obegripligt sorgligt att elden fick tag om Notre-dame på detta vis! Ledsen över att inte uppskattat byggnaden tillräckligt när jag besökte Paris som barn. Önskar jag sett katedralen i vuxen ålder. Sänder alla mina tankar och hoppas att det går att restaurera det som finns kvar att rädda. Tills dess får dina foton bringa glädje i all sorg ❤️ Kram till dig Emmelie.
nouw.com/janielindahl
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag med, helt sjukt och jag fattar inte hur den kunde börja som då det var taket... Ja, håller med dig. Hade gärna uppskattat den mer men samtidigt kan man inte riktigt tänka så... Bland de första jag tänke var att den är byggt i sten så det borde stå kvar än hur mycket det brinner om inte stenen blir så försvagad vad värmen från branden att det rasar sedan... Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men va??? Det här hade jag helt missat. Fyyyy va hemskt! Nu blöder mitt hjärta med! Finns liksom inga ord =( STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag höll på missa det med men sedan var jag fast framför sändningar och läste allt. Så hemkst! Kram vännen<3
nouw.com/emmeliesehlin
ArielC
ArielC,
Er så utrolig trist 💛
nouw.com/arielc