Möhippa 2.0

Wedding

Under våren i Luleå så skulle jag och några tjejkompisar på en damsittning efter en utbildning. Vi började förfesta senare än alla andra och hade lite att dricka innan vi skulle iväg. Så vi sminkade oss, gjorde oss klara och gick iväg. När vi kommer fram till sittningen så får jag veta av mina kompisar att det här var deras möhippa till mig. Verkligen så kul men det blev mycket alkohol, halvnakna killar och utgång. Jag hade iallafall en toppenbra kväll och jag visste redan här att jag förmodligen skulle få en av mina närmsta här hemma med. De brukar vara bra på fixa sånt.

Under sommaren så var min kusin från Umeå hem och ville hitta på något då hon inte skulle ha med sig barnen. Så här blev jag lite fundersam över om det skulle hända då, samtidigt som det kändes som att det inte skulle vara SÅ uppenbart. Så i somras när jag hade två lediga kvällar kvar fram tills bröllopet så kunde jag bara anta att det skulle hända någon av de helgerna. Det jag dock inte var beredd på var att det blev helgen jag mer eller mindre räknat bort. Jag skulle till stallet och jag tänkte att om det är denna helg så kidnappas jag väl där. Men så skulle O följa med, vilket han aldrig gjort tidigare så då skulle han väl isåfall ta hem bilen. Men OJ så fel jag hade. Linda hade hela tiden varit med och konspirerat för att lura mig...

Vi sov hos O natten mot lördagen och hade ställt väckaren på strax efter 08 för att kunna snooza länge. Det går bara ett tag och det klampar uppför trappen och in kommer ett gäng i svarta kläder och rånarluvor. Jag får en mössa (eller liknande) över huvudet, dras upp ur sängen, blir påklädd och får sedan ett par hörlurar med låten "Fågeln Roger". Jag sätts sedan i en bil och denna låt går på repeat hela resan + resan när jag får åka på ett fyrhulingsflak en bit. Här var jag helt säker på att vi var hos min kusin men även här hade jag fel. När de drar av allt så hade jag ingen aning om vart vi var, dels för att jag inte såg något då Olov inte hade skickat med mina glasögon, och dels för att jag aldrig i hela mitt liv hade varit där innan. Men då var vi på stranden hos brorsans sambo.

Väl på stranden fick jag lite pynt på mig, en kjol som min kusin knåpat ihop med sitt barn på nästan 3 år, halsbandet och såklart en tiara. Sedan var det dags för skål och frågesport. Tydligen hade de fixat frågor som Olov skulle svara på och sedan skulle alla vi andra svara på dem. Haha pinsamt nog hade jag inte flest rätt men det var roliga frågor och en av dem var fuck, marry, kill. Omöjligt att ha rätt på alla dem haha...

Efter det hade de andra fixat fram frukost och vi åt tillsammans nere på stranden och det var så himla mysigt. De hade fixat smoothie, avokado, mackor, frukt och lite allt möjligt. Vi svalkade oss sedan i vattnet då det redan var väldigt varmt. Sedan var det dags för mig att åka fyrhjuling tillbaka igen med denna gång som vanligt. Fick sedan åka raggarbil in till stan en sväng runt där och sedan bar det av mot Olov igen dit de hade fixat kajaker. Så vi skulle paddla ner till en station men med vågorna hade det aldrig gått, så vi vände om efter ett tag och paddlade tillbaka. Men under tiden fick vi det roligt i båtarna och mitt på hållet hade vi lite tävlingar och mitt i allt gick min kusin i vattnet med sina sandaler då hennes paraplyhatt blåste av. Så hatten var viktigare än skon och när vi väl skulle leta skon hittade vi den inte haha. Vi letade och letade men inget. När vi väl skulle ge upp hittade Sally den som tur var. Vi åt sedan lunch, och jag hade sedan ett gäng ballonger med uppdrag som vi tog eftersom och jag skulle utmana de andra. Jag förlorade ALLT. Min dag och det går åt helvete haha. Men det var roligt och dessa kom eftersom och mot kvällen fanns det andra ballonger med andra utmaningar.

Sedan var vi on the road again och släppte av båtarna påvägen. Jag misstänkte var vi var påväg men mitt på hållet stannade vi och badade. När vi väl kom fram var vi i stugan och brudarna hade pyntat den riktigt fint! Jag fick ganska direkt sätta mig med en tavelduk med färg för att måla ett porträtt av Olov. Haha alltså vilken tid jag la ner på detta och under tiden filmade de och vi lyssnade på musik. Jag målade på och de andra höll på fixa mat inne i stugan och det hade inte kunnat bli bättre. Tacos!! De känner mig väl dessa brudar. Två av dem är praktiskt taget mina systrar. En äldre och en yngre. Vi hade det underbart, drack, åt och massor av skratt.

Sedan var det dags för fler ballonger och utmaningar och dessa var väl lite mer vuxenanpassade och inte så barnvänliga om man säger så, men oj så kul vi hade det! Det blev även en ballongstafett där man skulle smälla ballongerna i olika sexställningar.

Resten av kvällen fortsatte med utmaningarna, spel och alkohol. Det blev många skratt och verkligen så lyckat. Jag, Paula och Sofia sov sedan över sedan och jag hade inte kunnat ha en bättre möhippa. Min första var kul men det blev alldeles för mycket alkohol haha.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Herregud vilket inlägg och vilken möhippa!! Fantastiska bilder och underbar text. Kan verkligen se den framför mig😍❤️
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack snälla! Det var helt underbart och så grymt! Ja jag kan tänka mig det😘❤
nouw.com/emmeliesehlin
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh !! Håller med allt i Emelies kommentar <3
nouw.com/corneliakarlsson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack snälla du vad gullig du är!<3
nouw.com/emmeliesehlin