Mot ett hälsosammare liv

Vardag, Mat, Allmänt

Inatt har varit en natt med lite sömn, lite hosta och mycket snurrande. Lite sömn innebär oftast en handled som värker mer än vanligt och så blev det även idag. Trots att denna vecka inte började på bästa sätt så ska det ändå bli en bra vecka. Jag har haft flera dagar i Luleå med min andra halva och är upptankad tills nästa gång vi ses. Då är det även hans avslutningsceremoni, helt galet.

Så, en ny vecka innebär även nya möjligheter och denna vecka ser ut som följande:

MÅNDAG - jobb till 14. Hade tänkt gå på core men skippar nog det då kroppen inte känns på topp.

TISDAG - långdag till 16.45 och sedan har jag bokat ryggfokus som jag har första reservplatsen på.

ONSDAG - jobb till 14 och jag har även min planering. Så det ska planeras lite inför jul och Lucia. Ett corepass är inbokat så jag hoppas kroppen känns bra.

TORSDAG - jobb till 16 med inget planerat efter.

FREDAG - långdag till 17 innan jag tar helg.

Utöver planerna så tänkte jag även påbörja mitt kostschema. Jag har ganska mycket frihet trots planen att följa. Så det ska bli spännande och det känns bra att jag började vänja av mig sockret innan detta. Nu måste jag bara bli frisk så jag kan påbörja träningen med. När jag väl gör det har jag 8 veckor av kost- och träningsschema med coachning inräknat. Vägen till ett hälsosammare liv!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men åhh så spännande!! Stort lycka till - tror till tusen på dig!! Håll mig gärna uppdaterad om hur det känns/går =) Kram <3
matildaberlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen!! Vill bara bli frisk nu så jag kan börja! Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin