MOTIVATION? JA TACK

Träning

Det var längesen jag kände mig motiverad till att träna och jag har inte känt något sug efter träning trots att jag innerst inne vill vara vältränad. Det blir kortslutning och egentligen finns det ingen orsak till att jag inte tränar även fast jag verkligen behöver det. Men det kan vara det som gör att det inte känns så kul. Att jag egentligen måste träna för min rygg. Den är riktigt dålig och det har jag märkt två gånger sedan i våras, men ändå har det inte hänt så mycket. Sedan har jag även en man som är väldigt duktig på att träna när han väl bestämt sig och är väldigt disciplinerad vilket gör att jag känner mig lite dålig när han tränar och inte jag...

Men jag ska försöka vända denna trend nu och jag hade tänkt fixa ett gymkort. Med nya träningskläder och att jag även är ambassadör för just strong gör att jag vill komma igång igen då träning kan vara så himla kul!! Sedan har det inte gått så bra att träna senaste året då jag gjorde en stor operation på min handled för snart ett år sedan. Jag har fortfarande inte full rörlighet vilket gör det tjorvigt att träna då jag inte kan göra allt jag skulle vilja. Och nu kanske det låter som en massa bortförklaringar och det kanske det är, men jag är medveten om det och jag ska verkligen ta tag i det.

Så det jag ska börja med är att köra det jag tycket är roligt och då blir det oftast ben samtidigt som bålträning är en viktig del. Jag saknar ändå känslan av att ta över 100kg i hip thrust. Så nu ska jag få till 3 pass denna vecka så blir det en utvärdering på söndag hur det gått. Vad sägs om det?

Gillar

Kommentarer

Therese,
Jag hittar aldrig motivation för att träna - måste verkligen tvinga iväg mig själv!
www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! You go girl!! Tror verkligen påd ig <3
nouw.com/matildaberlin