Mysigaste kvällsrutinerna

7D, TipsInnehåller affiliate-länkar

Rent allmänt är jag riktigt dålig med rutiner då de sällan håller längre än någon enstaka vecka åt gången, men nu har jag en som suttit i flera veckor och som kommer fortsätta framöver. Det kan ha att göra med att Olov är en del av den, men samtidigt är det så mysigt och förebyggande (vilka rutiner är egentligen inte förebyggande? oftast alla).

Men nästan från starten av min graviditet har vi smörjt min mage i förebyggande syfte. I början hittade jag denna på rabatterat pris så den användes mest i början, men senaste veckorna har vi använt oljan från Elemis. Den är väldigt dryg och det känns knappt som att magen smörjs in men ändå är den oljig. Har läst andra som använt den så kände att jag ville testa den. Brukar kombinera oljan med denna lotion för extra återfuktning.

Det som jag tycker är så svårt som gravid är att veta vilka produkter (liknande som vilken mat man kan äta och inte osv) som är bra/okej att använda. Förmodligen går det mesta bra men samtidigt vill man inte använda en produkt med något som inte är bra än om det är en liten mängd. Rädslan för att jag ska göra något som skadar barnet är bland det jobbigaste hittills... Det är ju jag som är ugnen för denna lilla bulle.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad mysigt ändå! Sånna små stunder betyder ju faktiskt så mycket! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men alltså snacka om mysigt, så uppskattat! Minns att man alltid var så rädd över att skada den lille på något vis. Massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr