NEW WEEK, NEW ME?

Allmänt , Listor

Ny vecka och nya tag. Och ny vecka och ett nytt jag? Iallafall en möjlighet till att försöka göra det man kan för att bli ett bättre jag. Det jag behöver fortsätta med för att bli ett bättre jag är att fortsätta med träningen så jag inte går av pga smärta, ryggskott eller liknande. Bara på passen jag kört nu under januari har det verkligen blivit så mycket bättre. Och det är ju det man vill känna med sin träning, att det ger något. Men då började jag även på botten och har sakta jobbat mig uppåt.

Men det är inte bara träningen som jag vill bli ett bättre jag, utan även vara en tillräckligt bra fru, kompis, dotter och syster. En bit i taget och nu när träningen är igång kan jag fortsätta bygga på det andra delarna.

Som ni kan förstå längtar jag tills jag bor i staden som vilde ovan visar. Är lite avis på min man som redan bor där men snart är jag där med.

Jag har så mycket att se fram emot kommande tid men ska ändå försöka ta vara på dagarna dag för dag. Trots min dåliga lördag har jag ändå fått vila upp mig och hoppas på en bra vecka nu.

MÅNDAG - öppning och jag slutar 14. Har sedan ett spinningpass på 45 min inbokat. Är det fint väder ska jag försöka ta mig ut och fota i all snö som kommit.

TISDAG - långdag till 16.45 och sedan direkt på ryggfokus. Just nu har jag resevplats på cirkelfysen så om jag inte kommer in på den blir det ett eget pass efter

ONSDAG - ännu en öppning och jag slutar 14. På kvällen har jag 30 min core + 30 min spinning inbokat. Ska även se Paulas match då det är seriefinal mot Luleå borta.

TORSDAG - jobb till 16 och sedan får vi se om det även hör blir ett spinningpass eller om det blir ett lugnare pass med rehab. Beror på hur kroppen känns.

FREDAG - långdag till 17 och vilodag för min del.

HELGEN - inget i planerat just nu men ska nog få in ett träningspass iallafall.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Hoppas du får en underbar vecka! Kram
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack, du med! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
coconuttie
coconuttie,
Håper uken din blir som du har planlagt, og at du koser deg masse <3
nouw.com/coconuttie
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det hoppas jag med! Ha en bra vecka du med <3
nouw.com/emmeliesehlin
elinm
elinm,
Vad skönt att du redan ser resultat av träningen! 😊
nouw.com/elinm
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, det blir så mycket lättare att fortsätta då!😊
nouw.com/emmeliesehlin
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, det är ju så härligt när en känner av att träningen påverkar en positivt, det motiverar en så mycket. Hoppas din vecka blir fin! 💕
nouw.com/joywesterberg
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja verkligen, det gör jättemycket! Hoppas din vecka blir bra med!💕
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Härligt med träningen!! <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, så skönt att känna!<3
nouw.com/emmeliesehlin
nittiosex
nittiosex,
Vilken fin bild!
nouw.com/nittiosex
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack, vad gullig du är!
nouw.com/emmeliesehlin