#nouw30daychallenge

Snart är året slut och varför inte kicka igång det med en bloggutmaning? Nouw startar året med #nouw30daychallenge och jag tänkte vara med denna gång med. Sist kom jag in i bloggandet bra men denna gång vill jag få till mer välskrivna och inspirerande inlägg. Så för denna utmaning kommer jag ha tre punkter jag tänkte fokusera lite extra på, nämligen

1. foto. Fototips eller erfarenheter och även lägga mer krut på att fota under denna månad. Det är så kul att ha kvar sedan och jag älskar ju att fota. Lika bra att testa lite mer för att utvecklas och ta med kameran ut mer än vad jag gör nu.

2. renovering/inredning. Vi har ju hållit på sedan vi fick huset med renovering av badrum, hall och sovrum. När det är klart kommer vi fortsätta med vardagsrummet. Det finns före-bilder på allt så det kommer ni få se + hur vi inreder delar av hemmet. Jag vill dessutom bli bättre på att fota rum och inredning så det blir en bonus.

3. langa mer recept och middagstips. Det är så lätt att hamna i ett ekorrhjul och äta samma gamla vanliga meny vecka in och vecka ut, så jag ska försöka testa lite ny mat och dela med mig av den till er.

Dessa tre punkter är alltså min utmaning, för denna utmaning. Om du oxå vill vara med hittar du mer info om utmaningen här.

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

Så kul ju, lycka till!<3

nouw.com/kateogembo
malinkirstine
malinkirstine,
Så roligt med utmaningar!
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Åhhh vad kul att du ska vara med!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh men så himla roligt, ser så mycket fram emot alla dina inlägg vännen min! <3

nouw.com/lillymihlte
linneahedberg
linneahedberg,

Men gud va kul! Älskar dina punkter, speciellt renoveringen. Ska bli så kul att få följa med dig i denna utmaning. Kram <3

nouw.com/linneahedberg
amaliev
amaliev,

Gleder meg så mye selv! Og gleder meg å se alle andre sine blogger, og se hvordan man utvikler seg! 🤩

nouw.com/amaliev