Nu är det komplett

I samarbete med BGA.se

I måndags visade jag upp en poster jag valt ut i samarbete med BGA.se (ni hittar inlägget här) och nu har jag kompletterat den lite. Jag som älskar fotoväggar har nu fått upp två stycken inom några dagar. Och är det något jag verkligen älskar och brinner för så är det fotografering och bilder. Vare sig det är mina egna bilder eller någon annans, så kan en bild verkligen säga tusen ord. Jag tycker det är så häftigt och speciellt hur olika vi kan tolka och uppfatta samma bild.

När jag valde ut focused lion visste jag att jag ville ha den i sovrummet, men det kändes ganska naket med bara en bild på den stora vita väggen bakom sängen. Vi hade en riktigt stor ram hemma så jag fick idén om att båda tavlorna kunde vara i samma ram. Så polarbear baby fick komplettera lejonet, och det blev så bra.

Jag älskar kontrasten mellan dem och om jag tröttnar på att ha dem tillsammans över sängen, kommer lejonet få gå tillbaka till den vita ramen och hänga i vardagsrummet medan isbjörnsungen kommer få ta plats över minis säng eller i han blivande rum.

Men för tillfället kommer tavlan få hänga över sängen och jag älskar känslan rummet fick. Så de senaste dagarna har vi gått från att ha två tavlor uppe på väggarna i lägenheten till att ha hela tio (!!) tavlor uppe, en jag älskar det. Hela lägenheten fick en helt annan karaktär och en mer personlig känsla.

Så om ni oxå vill klicka hem en eller några posters från BGA som jag verkligen tycker har grym kvalitet, får ni 35% på deras posters januari ut (31/1) om ni använder koden emmeliesehlin35.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer