Ny favorit och barnmorskan

Gravid, VardagInnehåller affiliate-länkar

Godmorgon! Hoppas ni får en bra start på denna fredag, det har faktiskt jag fått. Vaknade gansla utvilad efter en natt med ganska mycket sömn. Kände mig helt slut igår så somnade innan 22 och O hann inte ens lägga sig innan jag somnade. Ganska skönt iallafall så jag hoppas denna dag fortsätter lika bra.

Jag började iallafall med en mysig frukost i soffan med min nya pyjamas som jag älskar (ni hittar skjortan här och byxorna här). Varför har jag inte haft en sån innan? Så mysig, skön och dessutom snygg. Kommer bo i denna fram tills förlossningen och efter blir det lätt att amma då det är knappar på den, win-win!

Jag har under denna graviditet insett mer hur mycket vinklar spelar roll, framifrån ser jag knappt gravid ut i denna pyjamas men från sidan kommer kulan fram ganska rejält, men jag älskar det. Igår slog tanken att det inte är så länge kvar tills han är här och att jag kommer sakna sparkarna och magen, men att få pussa på han kommer nog slå allt ändå.

Idag har jag inga speciella planer egentligen, vi ska förbi hos barnmorskan vid lunch och sedan ska vi hämta ut vår nya lampa som äntligen kommit! Så den ska upp och sedan ska vi ha en mysig kväll här hemma, förmodligen i sängen då det är stället jag mer eller mindre bor i just nu. Har ni några speciella planer för dagen eller är den som vilken annan dag?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltås vackra du, du är så galet fin! Tänkte bara kika in här lite snabbt och säga Glad alla ❤ dag älskade du! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack fina du! Hoppas du hade en bra dag<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Men åh så fin du är och pyjamasen var ju hur mysig som helst!! Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh, mysigaste pyjamasen och passar dig superbra! Hoppas kvällen är hur mysig som helst <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom