Ny vecka och midsommar

7D, Listor
Ny vecka och min tredje arbetsvecka. Jag har somnat inom en minut dessa veckor och det lär nog fortsätta ett tag framöver... Men det är verkligen så skönt att jobba igen. Och denna helg har varit så bra och nu har vi en kortvecka framför oss, sedan är det mer eller mindre juli. Hur sjukt är inte det? Men just nu längtar jag efter min första lön på 3 månader!

MÅNDAG - stängningsdags på jobbet så vi ska sitta i de nya arbetslagen, gå igenom hur vi ska jobba med kvalitetsarbetet och sedan på en föreläsning.

TISDAG - jag jobbar till 14 (tror jag, blandar alltid ihop måndagar och tisdagar), sedan blir det kanske en sväng till gymmet innan morfar kommer förbi för att hjälpa oss med ett eluttag.

ONSDAG - längtar till denna dag så mycket!! Stängningsdag för min del så jag slutar 17.30 men efter det *trumvirvel*... ska jag nog följa mamma och hämta deras lilla kattunge. Alltså jag kommer ju flytta hem igen haha

TORADAG - jobb till 16.30 och sedan tar jag helg. Får se om vi åker förbi hos mamma och pappa (bara för att busa med en kattunge)

FREDAG - midsommar och jag har ingen som helst aning om vad vi ska göra... Vi får se vad som händer

HELGEN - jag vill mysa och ta det lugnt. Vi ska även på en middag hos Olovs kusin som fyllt år. Och sedan lär vi även fixa mer i lägenheten

ÖVRIGT - har antalet paket påväg. Allt från en kartong från matsmart till vår nya lampa till köket. Sedan det eviga sökandet efter stolar till matbordet... Jag hoppas vi hittar några vi kan köpa denna vecka!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så otroligt fin du är, blev faktiskt helt förälskad i mönstret på kjolen! Vart kommer den ifrån? 😍🌿 Åh, äntligen första lönen! Kan bara tänka mig känslan. Ser så fram emot att se nya lampan, och håller alla tummar jag kan på stolar nu! Stor stor kram & loooova att du gosar med kattungen lite extra från mig & Ellen nu ❤️
nouw.com/janielindahl
artibus
artibus,
Du är så vacker!! <3
nouw.com/artibus