Ny vecka & plocka in hösten

7D, Home

Ny vecka och denna helg har jag laddat upp batterierna hos mamma och pappa. Sov där i fredags för vi skulle jaga men det blev även en till natt, men då joinade även O. Vi firade mormor igår och för att spara lite bilkörning så sov vi där istället för hemma. Riktigt mysigt och god mat. Vi hann även fixa lite i lägenheten då jag hade kläder lite överallt... as usual.

Vi bokade även resa till och från Stockholm när vi ska utomlands, beställde vinglas jag suktat efter länge som var på 20% + att vi hade presentkort på 1900. Vi planerade även in maten för veckan som vi varit dålig på och jag ska ta och fixa en köttlåda i frysen med alla möjliga olika protein så det bara är att ta fram.

Denna vecka har vi lite att göra då Olov fyller år på fredag. Vi ska städa, baka och sedan ha kalas på lördag. Jag ska även på 1life imorn för tips på övningar för min rygg och sedan på torsdag ska jag på föreläsning via jobbet.

Jag har även börjat plocka in lite av hösten då det finns så mycket fint i naturen. Man behöver inte köpa allt. Så när vi var på en promenad i veckan hittade jag dessa torkade blommor som jag bums skulle ha med hem. Jag kollade på dem och tänkte att detta är sånt som mamma skulle kunna ta in och göra fint med, så de ska jag ha. Ska fortsätta med lite höstfeeling inne och ta fram ljuslyktor osv nu när det börjar bli mörkare. Så mysigt!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Det är superfint verkligen, det finns så mycket vackert som är gratis 😍
nouw.com/frulindhamn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tycker det är så mysigt med hösten och speciellt när man gör som dig, att ta in den i hemmet. Ju mer natur i hemmet ju mysigare tycker jag. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Det är verkligen så himla fint att ta in från naturen nu på hösten, myslevel x1000! Kram
nouw.com/linndossing