Nyår och mål för 2019

Listor

Godmorgon på er! Vad har ni för planer ikväll? Blir det mys, fest eller vet ni inte än vad som händer? Jag och Olov valde att ta det lugnt och skönt då vi förra året var i Luleå och var ensamma. Det var riktigt mysigt och vi gjorde då trerätters och drack vin till maten. Så det blir något liknande i år för oss. Vi har ju bott isär under hela hösten så jag vill ta vara på all tid jag kan få med honom då han åker upp till Luleå imorgoneftermiddag. Sad but true... iallafall så har vi köpt mat som vi ska laga ikväll. Jag hade ett förslag om att äta tre förrätter istället för varmrätt då det är så mycket godare, men det gick inte riktigt hem så det blev iallafall två förrätter. Sen ska vi nog hitta något bra att se på tv eller spel att spela. Fram tills dess ska vi nog gå över till min farmor och farfar, umgås med familjen och mysa på. Kanske gå ut på en prommis med.

Nu är det som sagt lite kvar på detta år vilket märks då många skriver sina årsresuméer, årslistor och hur målen för det gångna året och mål för kommande år. Även jag hade tänkt göra en lista med mina mål inför 2019 och den lär byggas på eftersom med både långsiktiga och kortsiktiga mål. So here we go.

- börja året med en sockerfri månad och tänka på vad jag äter. Det har varit så mycket slarv senaste månaderna vilket har märkts väldigt mycket på min mage och mående...

- träna 3 gånger i veckan och allt utöver är en bonus. I och med mitt ryggskott i bröjan av december ska jag göra allt för att bli stark men även för att orka jobba som förskollärare och (förmodligen) kommande graviditet(er).

- bli bättre på att lägga ifrån mig telefonen och leva mer i nuet.

- fotografera mera.

- hitta nånstans att bo efter O's exjobb och hitta ett jobb.

- resa mer.

- fortsätta spara pengar och tänka på min konsumtion.

- försöka sluta tänka på mina komplex och börja älska mig själv lite mer.

Ni hittar min årsresumé HÄR och årslista HÄR.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Här blir det pyjamasmys framför Bingolotto! Hela familjen är sjuka så det blir lugnt. Hoppas du får en fin dag❤️
nouw.com/linndossing
Ajli,
Vad roligt det låter att hitta jobb och spara pengar 😃 Jag tror jag tänker gå ner i vikt, skaffa lite nya kompisar, spara pengar, dricka mindre sprit - lite sånt 😃 😃
ajlimuller.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ni är så fina så att det gör ont <3 Lycka till med alla målen!
nouw.com/celinelundqvists