Nyårsmiddagen och tillbaka till verkligheten

Mat, Listor

Godmorgon vardag. Idag är det vanlig jobbdag för mig och jag började redan 06 imorse. Men skönt med ännu en kortvecka innan allvaret börjar igen på jobbet. Och efter nästan två veckor med O vid min sida var det väldigt ensamt i sängen inatt och ingen varm kropp att vakna upp bredvid. Men nog om det, nu ska jag jobba i två månader och under den tiden ska jag komma igång med träningen för min rygg och ska träna med pappa redan i eftermiddag. Jag ska även ta vara på tiden med min familj innan jag åker utomlands och sedan flyttar ihop med O igen.

Här nedan kan ni se vår nyårsmeny. Det blev rikrigt gott och det var så skönt att bara få egentid med O framför två filmer och hockey. Lite som förra nyår när vi var helt ensamma i Luleå.

Så resten av veckan, hur ser den ut då?

ONSDAG - jobba till 14 för att sedan träna med pappa. Det är även fotboll och hockey på Tv:n så det lär bli en myskväll med familjen i soffan.

TORSDAG - jobb till 16. Inga andra planer direkt, vi får se vad som händer efter jobbet.

FREDAG - jobb till 15.30 och sedan tar jag helg. I och med att jag inte tänker äta socker denna måndag eller annat onyttigt så blir det något annat gott.

HELGEN - min kusin har hemmamatch igen och jag lär nog åka och se den. Jag ska även planera in en bakdag med farmor då jag vill lära mig att baka dem då det är min favorit.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men herre vad gott det såg ut!! Hoppas ditt 2019 blir magiskt vännen <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Det blev rikrigt gott! Tack och detsamma!<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Välkommen tillbaka ”till verkligheten”! Skönt med en lite kortare vecka <3
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! Ja verkligen, det behövdes en mjukstart<3
nouw.com/emmeliesehlin
megkaup
megkaup,
så mycket gott!!! 😍 lycka till med sockerförbudet, gör samma jag. heja oss!
nouw.com/megkaup
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Verkligen!!😍 åh så spännande! Jag ska försöka dra ner på allt onyttigt rättare sagt haha. Stort lycka till och nu kör vi!
nouw.com/emmeliesehlin