Nystart och sista för i år

Vardag

Godmorgon måndag och ny vecka. Det känns nästan som en nystart varje måndag och på ett sätt är det skön samtidigt som att de inte ska behövas en måndag för en nystart. Min förkylning har varit hanterbar och huvudvärken har släppt, men att jaga igår kanske inte var smartaste jag gjort... Men det var min sista jakt för i år så jag ville verkligen med.

Tanken var att jag skulle sitta med pappa på pass men då min farbror som är hundförare inte kunde, ja då blev det att jag och pappa gick med hund i skogen istället. Så himla mysigt då jag nästan tycker om det mer än att sitta på pass. Det blev några kilometer i en skog som nästan var helt ogenomkomlig då det var så mycket gallrat och fullt med träd där vi skulle gå... Men det blev lyckat då brorsan fick skjuta en tjur tillslut.

Jag filmade faktiskt lite av och till när vi gjorde oss i ordning med hunden, gick i skogen och när hunden kom till oss och sprang iväg och sökte som jag tänkte testa göra en vlogg. Och jag kan säga redan nu att det inte är någon älg alls (då vi inte ens gick till den) utan det är bara på skog, pappa, mig och hunden. Vad tror ni om det? Lite insikt i hur det kan vara i skogen under jakt och nu som hundförare?
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh jag skulle hemskt gärna vilja se, hade varit så spännande så dela gärna med dig av den du. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men åh vilken fin hund <3
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Så skönt att känner dig bättre! Kram
nouw.com/linndossing