Nytt i lägenheten och jag älskar det

7D, Collaboration

I samarbete med BGA.se

Som ni vet så älskar jag att fota och har länge pratat om en fotovägg. Vi har inte mycket alls på väggarna och jag tycker det känns så naket, men samtidigt tar det ett tag innan man fått en känsla för rummet och vad man vill ha. Det ska ju ändå spegla hemmet och vilka man är eller vilken känsla som man vill ge just de rummet. Så tänk er en fotogalen person som mig, ska välja ut posters från BGA.se. Vilken dröm!

De har allt du kan tänkas behöva till väggarna i form av posters, speglar och tavelramar som passar överallt i hemmet. Alla posters de säljer printas i deras egen studio och kommer från ett hållbart skogsbruk vilket gör att miljöpåverkan minskas vilket de är väldigt måna om. Dessutom går det att göra egna fotoalbum och ramarna de har finns i alla möjliga olika storlekar så det passar till alla tavlor vilket jag som beställer bilder lite nu och då älskar. De har allt!

Sortimentet är väldigt brett med över 20 000 produkter och jag hade riktigt svårt att välja vad jag ville ha, men efter många om och men hittade jag vad som skulle få pryda en vägg i lägenheten. I och med att vi tänkte ha den i sovrummet ville vi ha något mysigt eller mörkt då det är den känslan vi vill ha i kombination till våra mörkare sängkläder. Focused lion fastnade både jag och Olov för så den fick det bli. Jag har lite svårt att välja vart jag vill ha den för den passar överallt, men den kommer ändå få ta plats ovanför sängen som tänkt, matchandes med någon annan mörk poster framöver.

Jag är väldigt nöjd och jag bara älskar kvaliteten på själva postern. Dessutom har redan börjat kolla på deras personliga posters för en tavla till mini framöver, men då vi inte vet vad han ska heta osv så får det bli framöver. Men jag har redan hittat några favoriter som jag vill ha ovanför hans säng. IHHH

Så om ni oxå är sugen på klicka hem lite nya posters såhär i början av året så får ni 35% rabatt hos BGA på posters när ni använder koden emmeliesehlin35.
Den gäller från idag 20/1 till den 31/1- 2020.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Älskar tavlan!!
nouw.com/malinhardstahl
evelinarou
evelinarou,
Åh vad fint! <3
nouw.com/evelinarou
Jenniesh
Jenniesh,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bga har otroligt mycket fint tycker jag, man hittar mycket smaskigt där! Du har så fantastiskt fint ❤️
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men åh vilken fin en! Kram
nouw.com/linndossing
elin,
Åh så fint<3
devote.com/johnssons