Och där kom grädden på moset

Vardag
Min vecka startade ju inte som tänkt då det kändes som jag mer eller mindre fått ryggskott. Men det kan tydligen bli värre. I måndags hann jag vara på jobbet i 3,5h innan jag åkte hem och på den tiden hann jag bli smittad med magsjuka. Yeeey me. Så igår vid 21 startade de och jag har varit upp nån gång i timmen fram till 04 när det började lugna ner sig. Vid lunchtid kunde jag smått börja äta lite och jag är nästan illamående för att jag är så hungrig. Men det går i snigelfart och utöver det är jag så uttråkad. Tredje dagen jag ligger raklång i en säng (eller soffa) så har ni några grymma serietips, bring them!

Utöver allt som hänt är jag konstigt nog inte jättestressad över att inte ha börjat packa till resan på måndag. Det jag däremot stressar sönder mig över är att Olov ska få magsjuka och inte hinna bli bra. Vi gör verkligen allt vi kan för att undvika att han åker på det med så håll alla tummar.

Jag ska iallafall börja med en packlista nu men det känns som jag kommer ta med lite klänningar, kjolar, nån blus och allmänt sköna och lätta kläder då det är runt 28 grader på Cypern just nu.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Nej vad tråkigt med ryggskott, värmesäck brukar göra susen för mig. <3 hoppas det blir bättre snart!
nouw.com/matildawaern
sweetwords
sweetwords,
Ajaja med ryggskott har min karl emellanåt det är hemskt, jag får nackskott emellanåt, det är samma fast nacken och det gör såååååå ont
nouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Men alltså snacka om att du har otur, fy bubblan för magsjuka! Hoppas du blir bra snart och att han klarar sig. Skickar massa styrkekramar till dig 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr