Och sen hände livet

Vardag

Ibland blir livet inte som man tänkt sig och igår var en sån dag. Jag hade så bra planer för veckan men de sket sig 3 timmar in på dagen... efter frukosten på jobbet började min rygg värka mer och mer. Tillslut kunde jag inte sitta och det kändes precis som med mitt ryggskott i december. Så jag tog värktabletter, åkte hem och på mig i sängen med min värmedyna. Efter några timmar var jag less på ligga raklång i sängen själv i lägenheten så jag åkte hem till mamma och pappa. Gick en lite prommis, gjorde övningar och fyllde på med tabletter.

Idag känns det aningen lite bättre men att sitta ät hemskt. Så för tillfället ligger jag i soffan hos mamma och pappa med halva munnen utan känsel då jag var och lagade ett hål på morgonen. Så resten av dagen ska jag vila, gå någon promenad, göra övningar och fortsätta med värmedynan som just nu är min bästa vän. Sedan ikväll blir det middag hos morfars då de ska koka köttsoppa på älgbenen från brorsans älg. Mums!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men nä! Kram på dig <3
nouw.com/celinelundqvists
malinkirstine
malinkirstine,
Massa kramar till dig <3
nouw.com/malinkirstine
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina du, all kärlek till dig! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Men usch vad tråkigt.. Hoppas det blir bättre snart <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men fy så trist, värsta som finns är ju att ha ont någonstans. Hoppas det är helt bra idag! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr