Officiellt höggravid

Gravid vecka för vecka

VECKA 35
Vecka 35, 41 dagar kvar till BF och 85% avklarade

MITT MÅENDE
Jag är officiellt höggravid nu, hur galet är inte det? Humöret är som vanligt på topp men med mitt gamla hangry-Emmelie har kommit fram lite mer nu på slutet. Jag är hungrig heeeela tiden och det känns som att det enda jag gör är att äta eller vara hungrig. Tröttheten han även slagit till och jag är konstant trött, men annars mår jag ändå bra och känner mig vid gott mod. Och mitt järnvärde har gått upp sen jag började med tabletterna igen så jag är mer än nöjd!

MIN KROPP
Den har ju varit sådär länge med ligamenten men nu börjar jag känna mig tung. Har haft ganska svårt att vända mig på nätterna och att jag har ont i ligamenten gör det inte lättare heller. Sitter jag länge blir jag trött i ryggen efter ett tag men det är väl inte så konstigt. Har även en del sammandragningar tror jag, tycker sånt är så svårt att känna när jag har så rörlig bebis. Trycker han ut sig eller är det hårda sammandragningar? Vilket som har det varit ganska mycket men det är ju som det ska.

BEBIS
Han är nu runt 45 cm lång och väger ca 235og. Alla organ är nu färdigutvecklade och underhudsfett ska läggas på eftersom. Han tränar på färdigheter han kommer behöva när han kommer ut som att svälja, suga osv. Så om han skulle bestämma sig för att komma nu skulle han klara sig väldigt bra och kanske behöva hjälp med att hålla värme eller få i sig mat.

Han har äntligen fixerat sig. När vi var hos barnmorskan sist så var han fixerad och jag har känt det på mig. Det känns att han är långt ner och jag tycker hela mitt bäcken är mer stabilt just nu. Men så skönt att han är åt rätt håll och det är fortfarande mycket rörelser än om jag tycker det är svårare att känna nu.

CRAVINGS
Fortfarande allt som är sött men senaste veckan mer eller mindre allt som är ätbart, så jäkla hungrig 24/7 och ibland somnar jag tidigare för att inte äta hela tiden...

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Älskar såna inlägg! Spännande tid du har framför dig 😊 fin mage!
nouw.com/bolmgren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad roligt att höra, det gör jag med! Ja verkligen, tack! 😊
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Jag får aldrig nog av dessa inlägg, gud vad jag ler varje gång jag läser dom. Det känns så overkligt att det har gått så snabbt, känns som det var igår du kom ut med denna fantastiska nyhet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vad glad jag blir av dina ord Sofia! Och ja, det har gått riktigt snabbt haha! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Omg!! Snart snart snart!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, längtar ihäl mig atm!
nouw.com/emmeliesehlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du är så himla vacker vännen, tänk att du snart har din lilla pojke i famnen - magiskt! <3
nouw.com/lillymihlte
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, tack Lilly! Och ja, snart snart snart är han här!!<3
nouw.com/emmeliesehlin