Otillräcklig

Ibland blir inte kvällar riktigt som det var tänkt eller så är känslan i kroppen helt fel. Ikväll blev en sån kväll. Att ha PMS gör inte känslorna lättare heller och känslan av att vara otillräcklig blir starkare. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra och tankarna finns men handlingen saknas. Det är som att det tankarna tar stopp vid just tankar och det stör mig samtidigt som jag inte gör något av det.

Jag skulle vilja träna mer och bli mer vältränad men att vänta på resultat är något som inte går. Det var lättare när man var yngre och spelade i ett lag och verkligen älskade en sport. Det är inte samma nu både gällande motivation och allt annat som ska göras.

Jag skulle även vilja fixa ordning mitt rum så jag trivs bättre och speciellt nu när jag ska bo i det under hösten, men att slänga och inte ha kvar saker har jag grymt svårt för. Det är känslorna som styr och relationen till en sak som någon gett är starkare än att vilja ha rummet exakt som jag vill. Samtidigt är det något jag pratat om sedan jag kom hem och verkligen är något jag vill göra, så här det ändå inte hänt en månad senare.

Nu hoppas jag på att det snart smyger ner en katt i min säng och dämpar dessa känslor. Har sagt länge nu att en katt skulle lösa alla problem och jag har bevis för det. Sovgott!

Gillar

Kommentarer