Our place to be - sneak peak

Home

Ni anar inte hur mycket jag längtar nu, men snart får vi äntligen flytta in i vår lägenhet i stan hemma i Övik. Förra veckan betalade vi vår första hyra och idag har mamma varit på inbesiktning och fått nycklarna. Jag har redan så mycket bilder på sånt jag skulle vilja ha men efter att ha levt på sparpengar och inte haft någon inkomst så ska vi nog jobba lite innan vi köper nytt. Ett måste är dock ett matbord för vi har inget alls och köket är ganska stort.

Kommande veckor skulle det inte förvåna mig om jag hittar allt och lite till av sånt jag vill ha. Men allt tar sin tid och jag ska försöka att inte längta för mycket, men det är lite svårt när det ser ut såhär. Högt i tak, gamla och höga fönster och allt går i ljusa färger.

Så det jag håller på kolla på just nu till lägenheten är matbord och stolar, en spegel, gardinstänger, gardiner och lite smått och gott. Jag kan knappt bärga mig tills jag får börja inreda den och göra den som vi vill ha den. Vi har samlat på oss så mycket fint genom åren och äntligen kommer vi kunna ha de mesta framme samtidigt!

Jag har även en lista med växter som finaste @Enylja tipsat om så jag har gjort en favoritlista och komma nog köpa in dem så fort vi kommer hem. Jag älskar gröna växter och nu kommer jag ha sju fönster att dekorera + byråer och bord!

  • Postad i: Home

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Åh va kul att få inreda!
nouw.com/tessbjork
janielindahl
janielindahl,
Högt i tak, bra ljusinsläpp och neutrala färger att få göra vad man vill med?! Say no more! Ni kommer defintivt trivas ordentligt där, kan bara ana vad fint det kommer bli när ni fått tag i alla möbler och inredningsdetaljer sen ❤️ Kommer bli kanon!
nouw.com/janielindahl
Hilma
Hilma,
Guuuud så spännande med flytt! Ska bli jätteroligt att få hänga med på flytten 😃 <3
nouw.com/hilma
artibus
artibus,
Men alltså hur fint???? Förstår att du längtar HEM! <3
nouw.com/artibus
Ida,
Men så roligt!! Ser superfint ut ju 😃
idanilssonphoto.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men åååååh så fint det ser ut!!!
nouw.com/celinelundqvists
Denisealice
Denisealice,
Åh vad fint! Vad roligt för er <3
nouw.com/denisealice
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW vilket ställe!! Där kommer ni att bo otroligt bra ju!! Ser verkligen enormt fram emot att se hur fint ni inte kommer att få det =) KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Alltså det ser ju så fint ut innan möblering! Kan bara tänka mig hur fint det blir när ni gjort det till ert<3
nouw.com/fridaochtove
happyM
happyM,
Åhhh så himla fint det ser ut!! Så himla kul att ha något att se fram emot sådär också!!❤️
nouw.com/happym