Ovant och nytt

Wedding, Allmänt

Igår när jag kom hem och hämtade in posten hade jag fått mina första brev som Emmelie Sehlin. Två av dem var mina nya bankkort med mitt nya namn och det andra var från trafikverket med papper som ska skickas in för att göra nytt körkort. Så jag ska ta mig in till stan och ta kort i en automat och sedan skicka in papperna. För tillfället har jag mitt gamla körkort med ett papper från skatteverket som gör att jag kan använda mitt nuvarande körkort trots att det är "fel" namn.

Denna väska hade jag iallafall på bröllopsdagen och jag föll för den ordentligt. Jag såg den på Facebook då det var någon annan som skulle gifta sig som hade köpt en liknande. Jag beställde den direkt då den skickades från England och jag hann turligt nog få den innan bröllopet.

Dagens planer är inte många då jag har världens mensvärk. Håller bokstavligen på gå av så ska försöka stoppa det så mycket som det går samt använda min värmedyna. Fick den av lillebror i julklapp och det måste vara en av de bästa någonsin! Sedan ikväll ska jag iväg en sväng och sedan kommer även Olovs bror med flickvän upp! Så kul och jag längtar! Men först ska det städas undan lite (och sovas en stund).

Gillar

Kommentarer