Överträffat mig själv

Jag har ingen tid alls då jag har massa bollar i luften samtidigt som examensarbetet ska skrivas. Nu är det inte länge kvar tills det ska vara klart och det börjar bli stressigt. Igår fick jag iallafall hem klänningarna som jag ska ha på islossningen, både till ceremonin och banketten och det kommer bli grymt!

Denna vecka har jag överträffat mig själv två gånger. Jag köpte gymkort i söndags och sedan dess har jag gymmat tre gånger varav 2 av dessa varit klockan 7 på morgonen. Jag som är morgontrött och helst ligger och drar mig har klivit upp halv sju 2 mornar för att gymma. Men för tillfället är det enda tiden jag har till att gymma så det får bli så. Och det är ganska skönt att göra bort det på morgonen!

Idag har jag suttit på Stuk mellan 10-18 och pluggat. Har lyssnat på instrumental musik och försökt kötta. Fixade sedan lite handling så vi kunde göra middag och då jag på senaste tiden ätit mer sallad och mer veg gjorde en sallad med gurka, sallad, rödbetor, stekt blomkål och fetaost med lövbiff. Enkelt och gott och det kommer göras igen.

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Åh vad fin blogg du har!! Kika gärna min!! Jag har en julkalender med recept och DIY bl.a.. Ha en fin dag <33
nouw.com/isabellepettersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vad grym du är!! Heja dig!! <33
nouw.com/matildaberlin