Övertrött, förlossningsjournal och F1

Bebis

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Han utvecklas och det händer något hela tiden vilket gör att dagarna är så olika. Men igår var en bra dag och vi tvättade, sov en stund och hade det mysigt. M var nöjd hela dagen och somnade på mig när han var trött. Idag däremot är det helt annat...

Han har vaknat varannan timme och jag har sovit riktigt dåligt. Men så är det med bebis och man överlever ändå. Kroppen med hormonerna är så häftig.

Idag jobbar Olov hemifrån vilket är så skönt och det passade så bra då jag skulle upp på BB för att ta en vaccinationsspruta jag inte fick efter förlossningen. Passade även på att få min förlossningsjournal utskriven och det var så kul att läsa då jag inte hade någon tidsuppfattning alls under förlossningen.

Innan jag åkte satte vi M i babysittern framför formel1 då jag inte vill att han ska fastna för babblarna än. När jag sedan är på väg hem fick jag ett sms av Olov som jag skrattade gott åt.

M satt fortfarande helt nöjd och kollade på F1 och gjorde det när jag kom hem med. Han såg 47/53 varav innan jag tog upp han. Hungrig och övertrött somnade han tillslut och jag har en sovande bebis på mig nu. Så mysigt!

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vad bebis sugen jag blir nu 🙈 dom blir stora så otroligt snabbt😍
nouw.com/mammatillthea
linndossing
linndossing,
Åh så himla mysigt, galet bara att tiden går så fort!! Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag kan tänka mig att det var kul att få läsa journalen när man inte hängde med ordentligt själv liksom 😃 Men ni är för söta!! Sovande bebis tackar man inte nej till :> KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom