Perks of living in the city

Vardag
Fredag, löning (iaf för mig), snart helg och strålande sol. Kan det bli en bättre start på denna fredag? Jag tror inte det. Och dessa dagar i slutet på denna vecka har varit så himla varma. Utomlsndskänsla deluxe.
Så igårkväll gick vi även ut på stan en sväng. Så mysigt och jag tror vi ska göra det till en vara. Vi köpte med oss dricka från espresso house och gick vidare mot hamnen. Där satt vi i solnedgången och hade det riktigt härligt medan folk gick förbi, andra åt på uteservering och några få andra som tagit/köpt med sig mat för att äta där. Vilken underbar kväll! När vi sedan kände oss färdigt gick vi genom hamnen och andra hållet hem.
Nu ska jag snart iväg på jobbet innan jag tar helg klockan 17 ikväll. Då blir jag upphämtad och bjuden på kinamat. Bra start på kvällen!
  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså snacka om att du är fin i den outfiten vännen! Det där låter hur antastiskt som helst! Finns det något bättre än att vara ute på kvällarna med en sval drink? Tror inte det! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
saganilssons
saganilssons,
Alltid lika fin Emmelie!!<3
nouw.com/saganilssons
celinelundqvists
artibus
artibus,
Men så mysigt det låter där vid hamnen, fina du. Ha en bra dag på jobbet! Jag jobbar till 16 så ska sända en extra tanke till dig den sista timmen 😂😘😘
nouw.com/artibus
Emmamehrali
Emmamehrali,
Håller helt klart med dig att denna veckan har känns som utlandet 😅
nouw.com/emmamehrali
malinkirstine
malinkirstine,
Helt underbart med helg! Hoppas du får en fin sådan <3 Kram
nouw.com/malinkirstine