Pizzafavoriter + degrecept

7D, Mat

Är det något jag vill bli bättre på att göra så är det egen pizza. Jag har allt jag behöver för att kunna göra det men det är sällan det blir av ändå. Det enda som behövs för en deg är ju vatten, mjöl, salt och jäst + lite jäsningstid. Eftersom jag inte gjort deg så ofta som jag tänkte har jag inte hittat den perfekta blandningen av mjöl än, men favoritpizzorna har jag sedan länge.

Första: tomatsås, ost, schalottenlök och parmaskinka + mayo när den är klar för att ätas (nästan som den ovan på bilden fast den här även vanlig skinka och är ogräddad)

Andra: tomatsås, ost, lök, kokt potatis, gorgonzola och getost <--- en ny favorit!!

HÄR hittar ni mitt recept jag använder mig av som jag fick lära mig i Italien.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Men gud vad god den ser ut att vara!
nouw.com/evelinajosefines
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
beattriicee
beattriicee,

Det lät verkligen som två härliga favoriter!! Borde verkligen testa att göra allt ifrån grunden bara för att istället för att köpa färdigt! 😍 Bra inlägg!! ❤️

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,

Italiensk pizza är verkligen i en klass för sig, kan tänka mig du blev lite bortskämd under åren du bodde där och plötstligt är svensk pizzeria-pizza inte lika gott, haha.

nouw.com/isabylund
happyM
happyM,

Muuuums vad gott och tusen tack för recept!! Det ska jag helt klart testa till veckan! Har faktiskt köpt en pizzasten också!! Stor kram ❤️❤️

nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,

Men jösses så gott, herregud bjud in mig på pizzadejt tack!! 😍 Kram finafina du! ❤️

nouw.com/lillymihlte