Planer för Juni

Listor
I skrivande stund har vi förmodligen precis landat i Övik och ska kliva av planet. Mamma kommer hämta upp oss och sedan ska vi hem till vår nya lägenhet. Men i och med att vi är hemma nu och vår resa över börjar ett nytt kapitel. Vi går mot Juni och sommar, så hur kommer Juni se ut?

Första juni är en lördag och jag kommer förmodligen ha upp över öronen med saker att göra. Vi håller på flytta in i lägenheten och det är även Champions League final. Än fast vi inte hejar på något av lagen kommer vi se den hos oss i flyttkaoset.

Olov åker till Luleå under söndagen för att ha presentation på exjobbet och opponering i början av veckan. Sedan är han mer eller mindre färdig civilingenjör i teknisk fysik.

Jag börjar jobba redan 3/6 och ska samtidigt försöka klämma in träningspass, få ordning i lägenheten och styra upp en examensmiddag/fika för O.

Så för oss kommer Juni mest bestå av flyttkaos, jobb och träning. Men jag längtar efter det än fast jag kommer sakna Italien. Tur det alltid kommer vara i mitt hjärta.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Hoppas resan hem gått bra! Bor du i Övik? Har släkten där så ska dit i sommar, blev nyfiken bara 😊 Haha, kram!
nouw.com/isabylund
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Resan gick bra och vi är hemma nu! Ja det gör jag, vi ser legohuset från vårt vardagsrum just nu😊 åh vad kul! Då kanske vi ses! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
janielindahl
janielindahl,
Såklart Italien kommer vara med dig i ditt hjärta. Alltid. Hoppas er dröm om att åka dit och bo där igen blir sann. Men tills dess håller jag tummarna att flyttkaoset går så smidigt som möjligt och att du får till ett hejdundrans firande för Olov. Känner jag dig rätt så kommer det säkert bli alldeles enastående ❤️ Välkommen hem till Sverige 🥰
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Välkommen hem hjärtat!! Hoppas verkligen att resan gick bra! Och hoppas nu att du får ett magiskt Juni!! PUSS <33
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh välkommen hem finaste! Kan verkligen förstå att det måste kännas skönt på ett sätt att få komma hem och flytta in i en lägenhet på en gång. Hoppas att resan gick bra och att flyttkaoset också går bra! Kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
FridaochTove
FridaochTove,
Välkommen hem s¨hät i efterhand, hoppas juni blir en bra månad för dig<3
nouw.com/fridaochtove