Plus och minus från veckan

Listor

+ playdaten med en annan kompis som har ett barn som är lite mer än en månad äldre än M och sen har vi även varit på babysång. Så himla mysigt.

- nattens sömn, eller snarare brist av sömn. Längesen det var så många uppvak och jag kom aldrig ner i djupsömn känns det som. Det enda jag gjorde var att vakna, amma och försöka somna om.

+lunchen med mamma/mormor. Väldigt mysigt och så kul att göra något om dagarna. Än om det inte är en stor grej älskar jag det.

- min rygg. Har knappt kunna lyfta upp M ibland så har försökt göra övningar varje gång nu så det ska bli bättre.

+ vi har haft väldigt mysiga promenader i veckan och jag älskar höstluften. Vi har invigt nya fleeceoverallen i vagnen och nya mössan jag inte kunde låta bli.

- det ständiga kaoset. Vi lever just nu i ett babykaos med alla grejer en bebis för med sig och ett flyttkaos. Vi har börjat flyttpacka vilket är skönt men det är grejer överallt.

+ vi har beställt hem en kakelbit för att se hur färgen är. Det blir kanske ljusare ändå men jag hinner inte få hem biten innan måndag då vi ska till huset och mäta toaletten så vi kan börja köpa in det som behövs.

#bestofnouw

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en mysig vecka trotts minus. Förstår att det är lite kaos i och med flyttpackningen. Hoppas ni får en härlig fredag! kram!
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh så underbart med så många plus, det gör mig så glad! Spännande att ni har beställt hem en kakelbit, det blir nog superbra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Så tråkiga minus, men tur det var massa fina + också <3 Kram
nouw.com/linndossing