Progression och framsteg

Vardag, Träning

Det var längesen jag tränade regelbundet och det är något jag vill hitta tillbaka till då kroppen mår så mycket bättre av det. Det som varit svårt har varit tiden då hela hösten gick åt examensarbetet och jag var ordentligt stressad. Träningen hade nog kunna hjälpt mot stressen men då många av dagarna blev att jag satt från 11-23 så hanns det inte med. Våren har inte varit lika stressande men stressen känns av ändå och när jag har en ledig stund kryper jag för tillfället ner i soffan och vilar. Detta ska ändras och en tanke jag har för tillfället som inte kommit i verket än är att springa hem från jobbet. Det är inte jättelångt men det är iallafall något och en start. Något som jag märkt sedan operationen är att saker och ting kan ta väldigt lång tid och att skriva ner vad man gör kan hjälpa.

Dessa siffror är från mina besök hos min fysioterapeut. Det är hur min rörelse i handleden har förbättrats sedan jag tog bort gipset. Många gånger känns allt bara segt och att det inte händer något och att smärtan hela tiden är där. Det som har hjälpt då är att titta tillbaka på dessa siffror och kunna se att det har gått framåt och att jobbet man lagt ner inte varit slösad tid då det faktiskt har blivit bättre. Med detta ska jag försöka ta in det till träningen så det blir lättare att gå tillbaka och se att träningen gett nått och förhoppningsvis bli motiverad att fortsätta.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Jag förstår verkligen din frustration! Men se! Svart på vitt vet vi att det går frammåt! Så bara att fortsätta kämpa vännen <33

nouw.com/matildaberlin