Q/A LATELY

Men alltså VART är flaskan ifrån? Älskar den!
Åh, jag älskar den med! Den fick vi av mina föräldrar efter de varit i Norge.

När är det ni flyttar?
Vi får tillgång till huset 26/10 om allt går som planerat (ingen av oss är sjuk). Då skriver vi sista papperna hos mäklaren, får nycklarna och betalar sista delen av huset. Så det är då renoveringen börjar.

Så häftigt att se minut för minut såhär, gick ganska fort ändå för att vara första?
Detta var om min förlossning och ja, det gick väldigt snabbt. Från att mitt vatten gick till att han var ute tog det 6,5h. Här kan ni läsa om min förlossning minut för minut.

Hur kommer ni fram till namnet Mel?
Jag minns faktiskt inte mer än att Olov kom med det efter att jag tvingat han komma på någon namn. Men vi hade namnet innan vi ens blev gravida då jag hittat anteckningar med Mel redan från februari 2019. Vi blev gravida i början av Juli. Jag föll för det direkt iallafall och det var det enda vi hade, men när han väl kommit och vi skulle välja namn så blev jag så nojig om det var rätt.

Måste vara sjukt häftigt/konstigt att faktiskt vara någons mamma?
Det är så himla häftigt men det sjukaste är hur kroppen reagerar efter förlossningen och verkligen vet vad den ska göra och hur den ställer om sig. Man klarar sig på mindre sömn och sätter bebisen behov först bland annat. Jag kan fortfarande säga till Olov "tänk att han är vår", "alltså vi är föräldrar" och "tänk att vi har skapat han" för det är svårt att förstå ibland men så självklart. Det låter som en klyscha med det är sant. Innan jag fick barn så gick det inte att förstå, men nu med barn så går det inte föreställa sig ett liv utan för det är så självklart och vad hade vi ens för liv innan?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh flaskan var så himla fin ❤️ Kram
nouw.com/happym
isabylund
isabylund,
Åh har helt missat husköpet och flytten?! Haha så spännande och kul!
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Så himla roligt att ni får tillgång till huset så himla snart! Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad jag tycker det är spännande med er flytt! Jag hoppas verkligen vi får hänga med och som sagt - att ingen blir sjuk!! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Superroligt att du svarar på lite frågor du har fått! Tycker det ska bli så roligt att få hänga med på eran flytt till huset och allt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr