Räddare i nöden

Senaste dagarna har det inte blivit mycket sömn för min del och det känns. Vi försöker dra ner på amningen under nätterna då han egentligen inte är hungrig varje gång utan vill snutta. Så jag har burit runt på en 10-kilosbebis som är van att få bröstet och to be honest, det är så smidigt att ge bröstet och han somnar om direkt... men det har gått framåt och nu är det inte så många tillfällen om nätterna vi ammar, men jag är mer vaken och längre stunder. Men samtidigt är det sååå mysigt när han somnar på mig och det ska bli skönt att sluta amma, för än hur mysigt det är ska det bli skönt att förmodligen sova bättre allihop när vanan att äta på nätterna är borta. Så kaffe är min räddning just nu med en hel del koppar, jag som inte ens brukar dricka kaffe alls.

Några bilder från senaste dagarna och jag blir mer och mer kär i ljusstakarna jag fyndade på loppis för några veckor sen.

Mammas lilla hjärta som börjar bli så stor♡

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så tråkigt att höra att ni sover dåligt! Hoppas kaffekopparna hjälper något mot tröttheten 💕 Och hoppas det lättar för er!

nouw.com/agnesmathilda
amaliev
amaliev,

Så fine dere er!🥰🤩

nouw.com/amaliev
happyM
happyM,

Åh men så skönt att börja hitta nya vanor även om jag förstår att det måste vara riktigt jobbigt att orka när man är så trött ❤️ Du gör det så himla bra. Stor kram ❤️

nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,

Åh saknade Emmelie och världens finaste lilla kille, som jag saknat att följa er! Hoppas kunna följa er mer nu! 😍 Tur att kaffe kan rädda dig lite grann, kramar till er! ❤️✨

nouw.com/lillymihlte