Redan en månad

Bebis

Jag precis en timme innan han kom ut. Jag hade inte ens fått på mig den vita rocken och låg helt förtrollad med min lustgas. Och det där blev enda bilden som knäpptes under förlossningen.

Min lilla bebis är nu en månad! Hur gick denna första tid så snabbt? Allt känns så självklart och man undrar nästan vad man gjorde innan han kom. Klyschigt men sant. Och på denna månad har det hänt så mycket.

Vikt och längd - 4720g (3770g när han föddes) och 56,5 cm (53 vid födelsen)
Utveckling
- i början var det mat, sova och byta blöja men senaste veckan har han blivit riktigt stark i nacken och kan hålla upp sig väldigt länge. Han sitter gärna och kollar på fönstren i babysittern och håller man i han är det dit han vänder sig. Rösten börjar han hitta och skriker till ibland när han ligger på golvet och pratar.
Sömn
- på dagarna är det en hel del och helst på någon, men senaste veckan är han mycket mer vaken på dagarna. På nätterna vaknar han oftast efter 2-3h och får jag sova 2h så känns det ganska bra, mindre än 2h och jag är död. Men något jag anammat är att sova när bebis sover. Så himla mysigt och bästa är att ta en powernap i sängen bredvid varandra.
Emmelie
- min kropp känns bättre och bättre och det som fick sys känns bra, avslaget är över och jag kan göra mer rent allmänt. Första två veckorna låg jag mest i sängen för att återhämta mig så bra som möjligt och för att kroppen orkade inte så mycket mer än att amma en bebis. Men allt känns så bra och kärleken är så stor.

#bestofnouw

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

susannehellstrm17737,
♥️🥰
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Oj men gud, var det inte typ igår han kom? Känns så märkligt att han är så stor redan! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Helt galet att det redan gått en månad! Så himla fint <3 Kram
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Hjärtat spricker utav kärlek, så fantastiskt!❤️
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Mitt hjärta smälter här!! Alltså åhhhhhhh! ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin