Redan ressugen

Resor

Jag har inte ens kommit hem från Italien och jag kollar redan på nya resor. Har så många jag vill göra men det ska även gå ihop i vardagen med jobb och semesterdagar osv. Men det är lite som att reser man så föder det ännu ett behov efter att resa mer. Men jag tror ändå det kan vara bra att landa lite hemma först, boa in sig i nya lägenheten innan nästa äventyr drar igång. Men en resa som vi ska göra är vår bröllopsresa. Var är ännu inte bestämt men jag har en resa som jag verkligen skulle vilja göra och drömmer om...

Nämligen en fotoresa till Island. Sån dröm och jag har redan börjat kolla på flyg och börja läsa på... men det blir nog inte nu, men jag ska dit. Och trots att det skulle vara coolt att vara där under vintern och fota riktiga rejäla norrsken, så är nackdelen att det är runt 5h sol medan under sommar är det midnattssol. Då kan man isåfall hyra en bil, åka runt och fota allt och kanske till och med sova i bilen. För är det sol dygnet runt så spelar det inte riktigt någon roll när bilderna knäpps då det är ljust hela tiden.

Så jag ska kolla om jag får med mig någon i familjen som skulle vilja resa med mig, annars tar jag första bästa som vill hänga på. För hur coolt skulle inte en fotoresa till Island vara? Rena drömmen!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer