Redo för sommar och strandhäng

Collaboration

I samarbete med Hunkemöller

Värmen den senaste veckan har varit så underbar än om det varit lite klurigt med en bebis och veta hur mycket kläder som ska vara på osv. Men älskade sommar och jag är så taggad och redo. Mammaledig och snart får Olov semester = vi ska njuta till max. Jag vill ligga på stranden vid havet, doppa mig när det blir för varmt, ha Mel i sitt tält och något gott i picknick-väskan.

Och nu har jag fått möjligheten att göra ännu ett samarbete med älskade Hunkemöller. Det är inte mitt första och förhoppningsvis inte mitt sista. Jag älskar deras produkter och det finns verkligen allt en tjej/kvinna behöver. Underkläder, nattkläder, badkläder, accessoarer och något jag upptäckte för ett tag sen - amningsbh'ar. Så nu har jag iallafall en snygg amningsbh jag inte behöver skämmas över när Mel ska äta eller ha uteservering.

Men, nu till strandhäng och ny bikini. Denna föll jag pladask för och min mammakropp kommer äga denna bikini i sommar. För allt som behövs är en bikini och en kropp. Och det bästa med denna bikini är att den knyts bak så den går att anpassa och inte har ett spänne som man knäpper och sedan sitter det lite löst. Alltså bara kolla! Jag vill ligga på stranden nu nu nu och hade gjort det om inte vädret hade varit så mulet och grått.

Nu har även Hunkemöller rea upp till 50% så passa på att fynda nu!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh det kan jag helt klart förstå att du längtar till, så underbart att kunna vara massor nu när sommaren är här. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh Hunkenöller slår aldrig fel, vill verkligen ha så mycket därifrån så plånkan hinner inte med i farten haha! DU KOMMER ROCKA bikinin i sommar Emmelie 🙏🏻🥰
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men WOW vilken snygg!! Så underbart samarbete <3 Kram
nouw.com/linndossing