Renoveringsstatus och tankar

Renovering

Dagarna går och renoveringen går haltande frammåt känns det som. Men saker tar sin tid och att få allt att klaffa är svårt ibland. Men det går iallafall framåt.

Idag har allt material som vi vet att vi behöver till badrummet och hallen hämtats och imorgon ska badrummet reglas upp. Reglarna som är där nu är inte de bästa och vi måste stärka upp dem. Golvet ska kollas på och kanske reglas om och sen ska vi byta till ett liggande fönster. Det är nu allt börjar sättas ihop igen och jag längtar tills allt är klart nu!

Vi rev ut panelen som var i en del av hallen ska ha tapet där istället. Så nu håller jag på testa tapet och färgprover. Vi kommer ta hallen i omgångar då vi ska sätta gips, spackla och sedan tapetsera. Framöver ska vi lägga golvvärme, klinkers och ha trägolv istället för plastmattan som är där nu.

Jag funderar på hur vi ska bevara toan uppe då jag ändå diggar tapeten men som behöver de rätta detaljerna för att det ska bli helt bra. Så jag funderar på måla all furu i antingen svart eller vitt för att piffa upp det och sedan byta spegel.

Utöver detta håller vi oxå på med sovrummet. Vi har spacklat lite men ska göra klart den delen förmodligen på fredag, sedan måste även golvet spacklas, taket målas innan vi sätter upp väven vi ska måla. Jag är så taggad!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Fasen vad roligt med renovering, men vilket jobb!!! Herre❤️❤️

nouw.com/linndossing
amaliev
amaliev,

Dere er råflinke! 🤩

nouw.com/amaliev