Right back at it

Träning

Som sagt hade jag kort dag igår vilket var skönt då det känns ganska snabbt i ryggen än fast den är ganska bra nu. Sitter jag ner en längre stund blir det stelt och smärtan kommer sakta men säkert. På så sätt är det skönt med bara två dagar jobb förra veckan och tre dagar denna vecka med lite barn dessutom. Så efter jobbet åt jag lite mellis hemma för att sedan gymma med pappa. Trots att vi inte körde på hårt någon av oss (för vi båda haft ryggskott och varit sängliggande denna höst) så var det ändå jobbigt. Från att ha varit stark och vältränad till att känna sig svag och har ont är inte kul på något sätt. Att en vanlig övning som jag annars kan köra utan problem inte går för tillfället och hugger till som en knivsmärta.

Men nu kan det (förmodligen) bara bli bättre och nu när jag väl kan röra mig bättre är nog gymmet min enda räddning. Gå på löpbandet och göra rehabaktika övningar. Som jag sagt tidigare kommer jag behöva en bra och stark rygg dör jobbet men som det är nu lär jag inte klara av en graviditet heller. Så jag har mina mål och jag ska bli bättre i min rygg. Några av er som har tips på bra övningar för bål/ryggen som inte är för tunga?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas verkligen att ryggen blir bättre snart! Ryggsmärta är ju det VÄRSTA som finns, det är så svårt att utföra ens dagliga aktiviteter när ryggen säger emot!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, jag hoppas det med för jag är less nu och som du säger är det hemskt! Man kan ju inte göra något...
nouw.com/emmeliesehlin
Hoppas ryggen blir bättre! Jag har också ont i ryggen och det pressar neråt när bebis håller på 😊 Men mitt kommer ju i alla fall gå över 😉
headoverheals.blogg.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla! Haha ja, tur det! 😉
nouw.com/emmeliesehlin
megkaup
megkaup,
aj, fy vad tråkigt med ryggen, skickar verkligen mina lyckoönskningar om att den ska bli bättre! är ingen PT eller fysioterapeut, men förr i tiden (höhö) när jag var riktigt vältränad upplevde jag att rygglyft var det som gjorde att jag blev sjukt stark i överkroppen. bör kanske kollas upp med din doktor inna du provar på det dock! 🙏
nouw.com/megkaup
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja, och tack snälla du! Jag får kolla upp det! Tar emot allt som kan hjälpa den att bli bättre!😍
nouw.com/emmeliesehlin