Rotsidan - Höga kusten

Foto, Tips

Det var inte förrän jag flyttade till Luleå och plugga som jag insåg att vi bodde i ett världsarv men det är lätt att bli hemmablind. Men vi bor så fint här vid kusten och några av lederna har jag gått + klättrat uppför Skuleberget. Men denna sommar har det verkligen märkts på sommartrafiken att det varit "hemester" och många turister runt Höga Kusten. I stan är det många med backpacks som väntat på bussar osv, det har varit så mycket folk att det varit kö i skogen upp till Skrevan. Så när jag ville gå ut till Rotsidan så väntade vi tills igår då de flesta börjat jobba och det gjorde vi rätt i.

Vägen ner till klipporna är riktigt bra. Det är en bred väg som är vagn,- och rullstolsanpassat så alla kommer ner till havet.

Vi åkte så vi var där vid 10 och sedan hade vi det så mysigt. Gick ut på klipporna, kollade på vattnet och dukade vi upp fika. När vi var där så tidigt blåste det knappt och det var i princip inget folk alls. Det fylldes på eftersom och det blåste mer och mer. När Mel sedan skulle sova dukade vi upp för lunch och njöt i solen.

Påväg hem åkte vi förbi Bönhamn och en gårdsbutik. Det var väldigt urplcokat men ändå kul att åka förbi. Så är ni uppe i norr så tipsar jag om Rotsidan. Så mysigt och vi var där ca 4h innan vi åkte hem.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men vilken magisk plats! Såg ut att vara en helt perfekt väg att gå i skogen! Vad härligt att ni fick till en liten lunch när lillen sov. Massa kramar:) <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men gud så fint och härligt!! Kram
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Vad mysigt!💕
nouw.com/artist