Så blev hallen - före och efter

Renovering

Nu är hallen mer eller mindre så klar den kan bli för tillfället. Det är nått kopplingsdosalock som måste upp, elskåpets kåpa ska sättas upp och vi ska börja inreda nu. Vi vet vad vi vill ha för bänk, klädhängare osv så nu ska det bara fixas. Här kommer före, under och efter bilder.

FÖRE

UNDER

Vi har dragit bort all panel i hallen, alla tapeter, satt upp gips där panelen var, klätt in garderoben med gips då den "saknade" det och såg naken ut, målat taket 3 varv, spacklat och slipat allt, målat lister, tapetserat och fixat jordade uttag med nytt elskåp.

EFTER

Och tadaaa! Innan var det alltså träpanel, en tapet med struktur och något som tyvärr inte syns på första bilderna är en väggstump som går ner typ 30 cm i öppningen mot korridoren. Den är riven och det känns så mycket mer öppet och hallen i sig är så mycket ljusare.

Så förtillfället kommer vi ha såhär då vi tänkte ta alla golv när köket görs om i framtiden så allt flyter ihop och utan trösklar. Elementet i hallen åker nog inte upp igen då det inte behövs och det kommer bli golvvärme där i framtiden. Garderobsdörren tänker jag göra om antingen med rotting eller plåt och handtaget ska bytas ut. Spjälorna som går vid tappen kommer förmodligen målas om + trappen men för tillfället får det räcka med projekt. Jag är så nöjd att vi är i land med det vi tänkt och det blev bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Nu ska vi som sagt in med möbler, lampor osv då det för tillfället hänger glödlampor i taken. Men så hade vi hela tiden i hallen när vi pluggade i Luleå och det tänkte ingen på haha. Sovrummet är så gott som klart nu med och jag måste bara bära ut två grejer innan jag kan fota efterbilderna. Så det kommer snart med.

Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hallå där ute. Förlåt att jag stör. Jag har bara en liten fråga. Visste du att det inte längre är möjligt som förr att kunna byta bakgrund i bloggen här på nouw.com?

Jag som nu har brädor som bakgrund i min blogg kan inte längre byta ut dessa mot något annat och heller inte ändra till att enbart ha enfärgad bakgrund.

Läs gärna mer i mitt inlägg och svara på min omröstning. Jag skulle gärna vilja ha tillbaka funktionen att kunna byta bakgrund i bloggen.

https://nouw.com/mynameisjossan/omrostning-gallande-bloggen-37689849

Om vi är många som hör av oss till admin, så kanske vi får tillbaka funktionen. Jag har haft kontakt med admin och påpekat eftersom jag gillar att byta bakgrund då och då. Fick då som svar "Vi lägger in det som ett förslag".

Jag förstår inte att man tar bort en funktion som man kan ha användning av. Det är mig veteligen inga andra bloggportaler som tagit bort den funktionen.

Mvh Josephine

nouw.com/mynameisjossan
emelivet
emelivet,

Men alltså åååh så fint det blev🖤

nouw.com/emelivet
linneahedberg
linneahedberg,

Yees, har längtat efter detta inlägg så mycket! Gud va duktiga ni är och va fint det blev!! Ska bli så spännande att se sovrummet också <3 Stor kram

nouw.com/linneahedberg
evelinajosefines
evelinajosefines,

Wow vilken skillnad och superfint blev det också 🥰

nouw.com/evelinajosefines
linndossing
linndossing,

Men wow vilken skillnad!! Så ljust och fräscht ❤️

nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Men åååh vad fint det blev! Håller med Linn, så himla fräscht och härligt <3

nouw.com/hilma
beattriicee
beattriicee,

Det blev verkligen snyggt och vilken skillnad! 😍 Så kul att äntligen få se ett färdigt projekt och kan tänka mig att det måste kännas underbart att kunna släppa hallen för en stund! SNYGGT ❤️

nouw.com/beattriicee
isvarmt
isvarmt,

Men titta va snyggt det blev!! Jättebra 😃

nouw.com/isvarmt
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
happyM
happyM,

Men wow vilken skillnad!!! Så himla fin!!! ❤️ Det är såååå himla kul att få se det här 😃 Stor kram ❤️

nouw.com/happym