Second break

Allmänt , Träning

Efter en kortdag på jobbet och smågrejer som behövde fixas inför resan (har så så så mycket kvar att fixa och packa, ingen panik än iaf) blev det en tidig middag då pappa skulle iväg på nattskift och jag iväg på core + spinning.

Efter att inte ha tränat på över en vecka så kan jag medge att jag höll på dö under corepasset. Eller rättare sagt min mage, men det behövde den. Och jag hatar när jag inte kan göra vissa övningar pga min handled och då den varit helt kass senaste dagarna så avstod jag övningarna. Men det hjälpte ändå inte, så under corepasset domnade hela min underarm och hand och värkte. Men jag körde på och försökte underlätta så mycket som möjligt för den då resten av min kropp verkligen behövde dessa pass... Det är en väldigt hårfin balansgång med smärtan.

Så nu har jag hunnit tagit en dusch med rengöring, skrubb och sedan serum och ska nu äta så inte all smärtlindring går direkt till huvudet.

Och har ni sett hur gosigt? Laddade upp med detta innan passen och hoppas hon kryper ner hos mig inatt med då det nu är få nätter kvar hemma.

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Hoppas din handled blir bättre, och vilken söt katt!
nouw.com/fridaochtove
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
artibus
artibus,
Katta så söt!!! <3
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du är så grym vännen! Sån power-woman som kämpar i alla fall - och äger det!! STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
amandalarssons
amandalarssons,
Vad grym du är som körde på så bra ändå, trots ont i handleden!
nouw.com/amandalarssons
celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar ändå när man avslutar och känner sig helt SLUT! Då vet man att man har kämpat på bra!
nouw.com/celinelundqvists