Secret wanties

Innehåller affiliate-länkar

Måndag, ny vecka, ny adventsvecka och ett steg närmare jul, flytta hem allt i lägenheten och ett nytt år. Detta år har varit ett av de bästa och det känns vemodigt att det snart är över, men det kommer som sagt ett nytt år och nya möjligheter som jag ser fram emot. Men först ska denna vecka avverkas och på onsdag ska jag till sjukgymnast och läkare. Fram tills dess har jag strech och övningar att göra och tabletter att ta. Men nog med de tråkiga.

Vi har äntligen bokat in datum för att flytta hem de mesta av sakerna från Luleå. Vi ska ta hem så mycket vi kan innan jul så när O är klar runt den 15 januari ska det vara lite kvar att flytta hem i möbelväg och flyttstäd kvar. Sedan åker han nog till Italien 25 januari och sedan åker jag ner i början av mars.

I och med att jag är sängliggande och har väldigt mycket tid till att göra saker jag annars inte har tid till att göra. Till exempel göra massa anslagstavlor på Pintrest, ögonshoppa på Cervera och hitta massor av fint jag vill ha och beställt hem kläder från Nelly. Här kommer mina secret wanties från Cervera och en parfym från Hugo Boss.

Georg Jensen / Hugo Boss / Orrefors / Georg Jensen / Orrefors

Jag har även hittat massor av julbak jag vill göra men som jag inte är kapabel till att göra just nu... Macarons, pepparkaksbollar doppade i choklad, lussebullar, annat godis och en fudgy brownie kaka och lite annat... Men de ska jag hinna med, kanske bara inte nu under julen.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lycka till med flytten! Tyckte dessa önskningar var så otroligt fina!
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack snälla! Ja visst är de, helt magiskt fina!
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Lycka till 😍
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack fina Emelie😍
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad mycket fint! Vill ju ha typ allt 😉 STORT lycka till vännen <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hehe eller hur! Och JA, man vill ha typ allt! Tack snälla<3
nouw.com/emmeliesehlin