Senaste dagarna och tavelvägg

Bebis, Vardag

Senaste dagarna har verkligen runnit iväg och det känns inte som att jag har en så liten bebis längre. På måndag blir han hela 4 månader. För det första, var tog tiden vägen? och för det andra, när blev han så stor? Han är så med nu. Vi pratar massor och kommunicerar, läser böcker, nästan all hans vakna tid är vi på golvet, vi myser och bara är. Trots att han är inne i en utvecklingsfas nu med mer uppvak på nätterna, mer otålig och orolig sömn med mardrömmar är han hur go som helst. Ändå saknar jag den puttinuttiga bebistiden med en liten nyfödd så galet mycket men det är nu det blir roligare på dagarna.

Som sagt, vi läser väldigt mycket böcker och idag fick vi sista delen av beställningen jag gjorde. Han gillar verkligen bilderna och idag när vi läste djungelboken var det prat med boken, glädjetjut och skratt från M. Så himla underbart och böcker är så viktigt för barnens ordförråd.

Och ja, det blir kaos när man får barn. Alla barngrejer är överallt, alla andra vanliga grejer + att man inte alltid orkar plocka undan.

Nu är det väldigt sällan han somnar på mig vid amning men när han väl gör det njuter jag till max.

Han har varit så nära på vända sig från rygg till mage länge men igår såg det ut såhär. Sista lilla knixen kvar innan det gick, men imorse kom Olov inrusandes strax efter 06 och sa att han snurrat runt. När jag sedan gick upp med han så fortsatte det och det är det han gör nu när han ligger på golvet. Ätandes på händerna snurrar han runt och älskar livet. Han som alltid varit nöjd på golvet men som älskar ligga på mage, kan nu snurra dit själv.

Annars då? Min IBS-mage börjar hitta tillbaka till sitt gamla jag och igår var jag illamående hela dagen och kunde inte sova alls. Så det blev senaste kvällen sen i höstas nån gång (utom när Mel kom, då jag var vaken drygt 2 dygn om inte mer). Jag älskar att Olov har semester och vi kan göra saker tillsammans. Vi har smågrejer inplanerade framöver och jag ska kolla igenom hårddisken för att se vilka bilder som ska framkallas.

Och tack för tipsen på mitt föregående inlägg. Tavelväggen ska uppdateras och sedan kommer jag nog framkalla vanliga bilder och fylla på i ett album med plastfickor. Då får många bilder plats till en billig peng, Mel kan sitta och kolla igenom själv sen (vilket jag gjort med min av och till under hela mitt liv) och bilderna ligger inte bara och väntar på att ses på en dator eller hårddisk.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Stora killen <333 Han växer verkligen så det knakar!
nouw.com/celinelundqvists
evelinajosefines
evelinajosefines,
Hur duktig är inte han då som kan ta sig från rygg till mage?? Usch det går så himla fort!! Jag har en två månaders bebis hemma men det känns som han kom typ igår .. kram🥰
nouw.com/evelinajosefines
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh han börjar verkligen bli så stor nu! Kan förstå det är en sån otroligt rolig tid nu när ni kan göra lite mer saker tillammans. Att läsa böcker tillsammans är ju så mysigt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr