Sent från sängen

7D

Trots att klockan bara är 21.25 när jag skriver detta så känns det väldigt sent. Det har varit en lång och händelserik dag.

Att leva med en diabetiker gör att vissa dagar är svårare än andra. Imorse var tredje morgonen på raken som O vaknade låg och oftast förstör de blodsockret resten av dagen då han bli hög istället. Så imorse ställde jag mig i köket och gjorde gröt till oss båda medan han drack mjölk. Vi hade en härlig bilfärd när jag körde han till jobbet för att sedan åka vidare till mitt, för att nästan direkt behöva vända. Han hade glömt insulinet hemma. Det var bara att åka och klockan var inte ens 08.

Men dagen har rullat på och det blev en riktigt god middag med pasta och blomkålssås. Helt klart en ny favorit, så testa om ni inte har det! Jag har sedan varit på hockey med jobbet men efter två perioder sa min rygg nej. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova. Älskar att lägga mig tidigt för att nästa dag vakna pigg.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så vackert med solnedgångar! Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Åh lät ju hur gott som helst, ska absolut testa att göra det! Har du något smarrigt recept? 😊 Håller med, det är det bästa att lägga sig tidigt så man kan vakna pigg. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emma Engström,
Kan tänka mig att det är en del att tänka på när man är eller lever med en person som har diabetes, men man får kämpa tillsammans! <3 Åh vore så kul om du kunde dela recept? 😃
nouw.com/emmaengstrom