Shopping och firande av födelsedag

Vi har hunnit med ganska mycket idag då vi först gymmade med lillebror på morgonsidan. Dock small det till i min rygg så jag har knappt kunna gå sedan dess... Vi får se vart det leder. Vi åt lunch hemma och sedan for vi en sväng på storheden. Vi är på jakt efter ett smalt och inte så långt avlastningsbord till hallen så vi för tillfället inte har något.

Det blev några inköp då jag hittade ett jättemysigt garn som förmodligen kommer bli en halsduk. Hittade även gurkfrön och ett pannband som jag hade tänkt ha nu när jag jobbar och det är varmare. Lite mer vårigt. Vi var även in på blomsterlandet då jag vill köpa elefantöron men hittade inga såna. Köpte istället en trädliknande blomma, två småblommor och jord så jag kan plantera.

När vi kom hem blev det födelsedagsfika och presentöppnande. Fick det jag önskade mig mest samt lite smågrejer som alltid uppskattas.

Nu har jag planterat det jag har tänkt göra i ett halvår och jag tycker det blev riktigt bra och det enda som saknas är småsten till ytan. I bägarna som de små blommorna var i planterade jag gurkfrön som har fått parkera i fönstret i kontoret. Det är sol under större delen av dagen där så jag hoppas plantorna kommer trivas där så vi får lite gurkor!

Gillar

Kommentarer