Sista dagen och en reselista

Resor
Sista dagen här och jag kommer verkligen njuta till max. Det känns skönt att jag har semester kommande vecka med och kan landa hemma lite innan verkligheten börjar igen. Men det får jag tänka på sen, för nu ligger jag på stranden i 25 graders värme och ska snart ta ett dopp för att kyla ner mig lite och en reselista är ett måste, ni hittar den här nere👇🏼

Var åkte ni? Det blev till Cypern och Ayia Napa. Vi hade först bokat till Kap Verde men efter lite om och men, avbokade vi den resan...

Vilket hotell har ni bott på? Hur var det? Atlantica Mare Village, en bit ifrån Ayia Napa. Det är riktigt fräscht, rummen är supermysiga och det är som en liten by så alla är inte på samma ställe hela tiden.

Hur var maten? Helt okej. Vi har all inclusive så vi har ätit både frukost, lunch och middag på hotellet och frukostarna tycker jag är bäst. Sen är det ett riktigt stort utbud varje måltid vilket är bra (i main buffet restaurangen). Sen finns det 4 andra varav 3 kan man boka en gång under resan. Vi har testat den italienska som hade ganska bra mat och igår den grekiska. Alltså OMG vad gott det var. Bästa på heeeela resan. Ikväll ska vi testa sushirestaurangen som ser supergod ut den med!

Aktiviteter att göra? Hotellet har en del att göra och det finns spa, gym osv. Sen går det alltid boka saker att utforska via TUI. Det var så vi bokade fisket igår.

Vädret för veckan? Det började sådär men molnigt och lite regn men ändå runt 23-24 grader vilket faktiskt varit skönt då det nästan blir för varmt nu när det varit 27 sista dagarna.

Strand/pool? Det finns båda. Två större pooler och sen en med ett litet vattentorn och stranden är precis nedanför huvudpoolen. Stranden tycker jag är bäst då det blåser lite och havet är varmare än poolerna.

Barer? Det finns en poolbar och sedan en bar vid huvudpoolen. Ganska bra utbud och det går ta med drickat ner till stranden.

Övrigt - vi har haft det riktigt bra och tagit dagarna som de kommer och gjort det vi känt för. Ätit förmodligen alldeles för mycket men det har varit riktigt gott och jag behövde få i mig mat och få igång magen efter min magsjuka.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer