Sista dagen på decenniet

Vardag

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gått och får en bra start på denna dag, den sista dagen på detta decennium och jag vill ta vara på den allt som går, för 2019 har varit ett riktigt grymt år för min del än om de varit tuffare sista månaden.

Är det bara jag, eller har det här året gått riktigt snabbt? Det känns nästan som de snabbspolats fram och nu sitter vi här och har en dag kvar innan 2020 kommer.
Men det är ett år jag verkligen ser framemot och än fast vi har ett datum att räkna ner till så försöker jag ändå njuta av varje dag. Varför leva för morgondagen när man kan leva fullt ut idag?

I början hade vi inga speciella planer alls för nyår utan tänkte göra pizza, vara hemma och bara mysa. Det behövs verkligen ibland men det känns lite som att jag alltid gör det nu för tiden. Istället blev det att vi är med en av mina närmre kompisar med sambo från Luleå hos oss, med trerätters och sällskapsspel. Och något som slog mig igår är att vi bor mitt i stan och jag har bara sett ljuset av raketerna från stan innan när jag bodde hemma, men nu är vi mitt i smeten så det ska bli kul att se (om de smälls dvs).

Så nu ska jag njuta lite av denna morgon framför en brasa på TVn, med mitt stickprojekt i handen och soluppgången som sakta gryr ute innan alla måsten för dagen ska göras. Listan blev aningen lång med då skrev jag verkligen upp allt så att inget glöms och vad ska man ha på sig? Mitt ständiga besvär nu när magen växer och växer... Hur ska ni fira in de nya året och 2020?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilka magiska bilder du bjuder på i detta inlägg, så mycket kärlek! Vill önska dig Gott nytt år, hoppas du får ett fantastiskt nyår hjärtat. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh vilket fantastiskt år ni har att se framemot! Hoppas ni får en underbar kväll, gott nytt år ❤️
nouw.com/linndossing